02 / 05 / 2024

Menderes Türel: Kırcami imar planı 6 ayda bitecek!

Menderes Türel: Kırcami imar planı 6 ayda bitecek!

Menderes Türel, Kırcami bölgesinin imar sorununu göreve geldikten sonra 6 ay içinde çözeceklerini söyledi. Türel, bilimsel raporun çıkabileceği en kısa süre olan bir buçuk yıl içinde tamamlandığını sonra toprak kurulu kararını aldıklarını dile getirdi.



AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel Kırcami bölgesinde dev bir miting yaptı. . Binlerce kişiye hitap eden Türel, seçim projeleri arasında yer alan Kırcami imar planını, bıı zamana kadar yaptıklarını bundan sonra da yapacaklarını anlattı. 

Menderes Türel, Kırcami bölgesinin imar sorununu göreve geldikten sonra 6 ay içinde çözeceklerini söyledi. 

Türel, bilimsel raporun çıkabileceği en kısa süre olan bir buçuk yıl içinde tamamlandığını sonra toprak kurulu kararını aldıklarını dile getirdi. Türel, bunların ardından mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini belirterek şunları söyledi: "Biz, toprak kurulu kararını aldık. Hemen yine yargıya gittiler. Maalesef yargıda alt mahkemede, idare mahkemesinde toprak kurulu kararının yürütmesinin durdurulmasına dair karar çıkarttılar. Biz de gittik bir üst mahkemenin kapısında yaptık. 'Bu karar yanlıştır' dedik. Kırcami'nin hakkını sonuna kadar mahkemelerde savunduk. 

Nihayetinde istediğimiz kararı çıkardık. 

Yolumuzu açtık, yolumuza yeniden devam ettik."


Antalya Son Haber


Geri Dön