02 / 05 / 2024

Menekşe Ataseven kimdir?

Menekşe Ataseven kimdir?

Ant Yapı Satış Sorumlusu Menekşe Ataseven kimdir? Ant Yapı Satış Sorumlusu Menekşe Ataseven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hangi projelerin satışını gerçekleştirdi? İşte Menekşe Ataseven...



Menekşe Ataseven kimdir?

Menekşe Ataseven, 1977 yılı Trabzon doğumlu. 2001 yılında Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü mezunu olan Menekşe Ataseven, Ant Yapı Satış Sorumlusu.


Ant Yapı Satış Sorumlusu olmadan önce turizm sektöründe birçok alanda görev alan Menekşe Ataseven'in iş mottosunda "Bugüne kadar edindiği bilgi ve deneyimi sürekli güncelleyerek ve üzerine yenilerini ekleyerek kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve sonucunda her zaman olumlu geri bildirimler almak." yer alıyor.


Menekşe Ataseven, "Neden Ant Yapı?" sorusuna şu şekilde yanıt veriyor:


"Çünkü Ant Yapı, özellikle yurt dışında büyük çaplı işlere imza atmış kurumsal bir firma... Ama asıl Ant Yapı dostlarının yapılan işler hakkında yaptıkları güven ve övgü dolu yorumları nedeniyle biliyorum ki doğru yerdeyim... Çünkü prensipleri olan, dürüstlükten ödün vermeden başarıyla tüm işlerini eksiksiz tamamlayan ve sürekli ilerlemeyi ve gelişmeyi hedefleyen bir firma. Birlikte daha birçok başarılı işler yapacağımıza inanıyorum."


Ant Yapı Yıldız Projeleri Hakkındaki Düşünceleri..

"Satışına ve yapımına yeni başladığımız Ümraniye Carrefour yanında yer alan Antasya Residence; yaklaşık bir sene önce de tanıtımına başlamış olduğumuz Beylerbeyi boğaz hattında yer alan ve butik bir konsepte sahip Antteras, 2013'te yıldızı parlayan projelerimiz.


Çekmeköyde'deki Antorman, Beykoz'da Antriva ve Şişli Bomonti'de yer alan Anthill Residence'ta da, az sayıda konut kalmış olsa da, cazip kampanyalarla satışlar devam ediyor."




Geri Dön