27 / 04 / 2024

Mengen Devlet Hastanesi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Mengen Devlet Hastanesi'nin açılışı gerçekleştirildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanlığınca yapılan 20 yatak kapasiteli Mengen Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından hastanede incelemelerde bulunan Şahin, hastaları ziyaret etti...




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanlığınca yapılan 20 yatak kapasiteli Mengen Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, 11 yıllık sürede AK Parti'nin eğitim ve sağlık gibi birçok alanda büyük hizmetler ve yatırımlar yaptığını söyledi.


Konuşmasının ardından hastanede incelemelerde bulunan Şahin, hastaları ziyaret etti.


Şahin, hastanede karşılaştığı ve kimsesiz olduğu için komşuları tarafından hastaneye getirildiğini öğrendiği 83 yaşındaki Fermude Zihneti Barut'un sağlık durumuyla yakından ilgilenerek doktorlardan bilgi aldı.


Barut'un sağlık durumu hakkındabilgi veren Valisi Zahteroğlulları ise, Barut'un tedavisinin doktorlarla görüşüldükten sonra Bolu'da devam ettirilebileceğini, gerekli araştırmaların ardından da Bolu'da bulunan huzurevlerinden birine yerleştirilebileceğini ifade etti.


Bolu Valisi Ahmet Zahteroğlulları'nı ziyaret eden Şahin, Bolu Belediyesince yaptırılan kent meydanının açılışına da katıldı.


Şahin, kent meydanının adının Bolu 18 Mart Kent Meydanı olmasını istedi.




AA


Geri Dön