28 / 04 / 2024

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri 'nin açılışı gerçekleştirildi!

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri 'nin açılışı gerçekleştirildi!

Tariş Yemta Yeniket Tesisleri açılışı gerçekleştirildi. Tariş Yemta Yeniket Tesisleri 'nin açılışına Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Yeniket Belediye Başkanı Fikret Çam ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.




Tariş Yemta Yeniket Tesisleri açılışı, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Yeniket Belediye Başkanı Fikret Çam ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Tariş Yemta Yönetim Kurulu Başkam Gültekin Özbek, hayvancılık sektörüne en iyi hizmeti sunma felsefesi ile çalıştıklarım, verim düzeyi ve kaliteyi yukarı taşıyacaklarını söyledi. 


Tariş Pamuk ve yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman, 16 bin 418 metrekare arazi üzeride kumlu, saatlik 30 ton işleme kapasitesine sahip, toplamda 11 bin 500 ton hammadde stok kapasitesi bulunan Tariş Yemta'nın Yenikent Tesisi ile sektöründeki lider konumunu sağlamlaştırdıklarını söyledi. 


Türkiye'ye kazandırıyoruz Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yaman, "Tariş Yemta şirketimizin şehir merkezinde kalması ve arazinin  TOKİ  ile yapılan hasılat paylaşımı modeliyle değerlendirilmesi neticesinde Bergama'ya taşıdık. Gelecek günlerde TOKİ projesinden gelecek bütçe ile bu kez Aydın bölgesinde yer alan Tariş Yemta arazisinde son teknoloji ile donatılmış yem tesisi kuracağız" şeklinde konuştu. 


Star Ege


Geri Dön