Teknoloji

Merakla bekleniyordu... Iphone 14 fiyat listesi ve çıkış tarihi! Iphone 14 ne zaman çıkacak? 

Beklenen Iphone 14'ün fiyat listesi ve özellikleri belli olmaya başladı. Iphone meraklıları "Iphone 14 ne zaman çıkacak, Iphone 14 ne kadara satılacak, fiyat listesi" sorularını internet üzerinde aratıyor. İşte Iphone 14 özellikleri ve renkleri ve merak edilenler...Iphone'un 14 Pro, Pro Max ve Slim modelleri için fiyat listesi Iphone kullanıcıları ve Iphone meraklıları tarafından araştırılmata devam ediliyor

Iphone 14 çıkış tarihi ile ilgili bilgiler gittikçe artıyor. Iphone'un 14 Pro, Pro Max ve Slim modelleri için fiyat listesi Iphone kullanıcıları ve Iphone meraklıları tarafından araştırılmata devam ediliyor. Çıkış tarihi me detayları merak edilen Iphone 14'ün Türkiye fiyatı çıktığında oldukça konuşulacak gibi. Peki, Iphone 14 ne zaman, hangi tarihte çıkacak, fiyat listesi belli mi? İşte Iphone 14 hakkındaki detaylar…

MERAKLA BEKLENEN IPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Teknoloji devi Apple her sene yaptığı panellerle piyasaya yrni süreceği ürünlerinin özelliklerini, fiyat listesini ve çok daha fazla detayları müşterilerine sunuyor. Her sene yeni bir Iphone çıkartan ve bu Iphone'un çeşitlerini de müşterileri ile buluşturan Apple'ın paneli ne zaman yapacağı tartışılıyor.

Yaz mevsiminin sonlarında yapılacağı tahmin edilen panel ile birlikte Iphone 14 teknoloji meraklılarına tanıtılacak ve Iphone 14'ün çıkış tarihi olarak eylül ila ekim ayları belirlenecek.

IPHONE 14 FİYAT LİSTESİ NEDİR?

Yapacağı ilk panelde dolar bazlı fiyatını duyuran Iphone, daha sonra Apple Türkiye ile beraber Iphone fiyatlarını Türk Lirası şeklinde belirliyor. Yeni modellerdeki satış ücretlerine göre bir öngörüde bulunmak mümkün. Iphone 14 Pro Max'ın 256 GB'lık modelinin 33 bin Türk Lirası, Iphone 14 256 GB'ın ise 25 bin Türk Lirası olması tahmin ediliyor.

Ön kameranın ise doğrudan ekranın içinde olacağı, çentinin kaldırılacağı aktarılıyor. Bu özellik yalnızca Iphone Pro Max için olacak. Yeni Iphone 14'lerin daha büyük olacağı da paylaşılan bilgiler arasında.

A101'de dev kampanya! İşte 24, 25, 26, 27, 28 ve 29 Nisan 2022 A101 kataloğu yayımlandı! 

Asgari ücrete zam mı geliyor? AK Partili Milletvekili açıkladı

BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...

Bilet fiyatlarında büyük artış! Otobüs, uçak, tren bileti fiyatları...