Proje Güncel

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesinde 158 yalı dairesine yer veriliyor. Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022!  T

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesi 40 bin 795 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen projede 4.5+1 ve 5.5+1 konut tipleri bulunuyor.

Denize sıfır konumu ile yeni nesil, ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, zengin sosyal tesisleri ile de dikkatleri çekiyor. 

Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde geniş kullanım alanlarına sahip ve yüksek tavanlı daireler yer alıyor. Vesen Yalıları'nda bloklar zemin + 3 kat yüksekliğe sahip. Daireler, özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları ile deniz ve peyzaj manzarasını bir arada sunuyor. Projede yer alan 4.5+1 daireler brüt 258 metrekare büyüklüğe sahip. 

İnsan ve çevre odaklı bir anlayışla tasarlanan Mercan Kıyı Vesen projesi, Tuzla’nın doğal karakteriyle de uyum gösteriyor. Projede, konutların özelleştirilmesi ve müstakil ev hissi yaratılması için her katta sadece iki daire bulunuyor. 

Yüzde 80’i peyzaj alanlarına ayrılmış Vesen Yalıları’nda göletler, süs havuzları, çim alanlar, her biri farklı konspette hazırlanmış orman bahçe,sessiz bahçe,gül ve çiçek bahçesi, zen bahçesi, saklı bahçe, kiraz ve lavanta bahçesi, koza pergolalar, su kenarı dinlenme alanları, iskele ve köprüler, amfi tipi spor ve plaj seyir alanları gibi farklı sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Denizden ulaşım ayrıcalığıyla ön plana çıkan Vesen Tuzla Yalıları  Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre  mesafede yükseliyor. 

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi telefonda açıklanmıyor ve internet sitesinde de yer almıyor. Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi satış ofisinden öğrenilebiliyor.

Web: https://vesen.com.tr/

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022!