Konut

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.C

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla inşa edilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları görücüye çıktı. 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen projede toplamda 158 yalı dairesi yer alıyor.

İSTANBUL’UN DENİZE SIFIR İLK VE TEK PROJESİ

Mega kent İstanbul’da denize sıfır konumu ile yeni nesil, ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda fiyatlar 1 milyon 259 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 

Geniş kullanım alanlarına sahip ve yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, dairelere özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleriyle dikkat çeken projede  3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri bulunuyor.

Yatay düzlemde dizayn edilen Vesen Yalıları'nda bloklar zemin + 3 kattan oluşuyor ve daireler deniz ve peyzaj manzarasıyla dikkat çekiyor.

“İSTANBUL’UN YENİ YALI DAİRELERİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Gerçekleştirilen toplamtıda önemli açıklamalar yapan Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız; Mercan Tuzla Vesen Yalıları ile markalı konut sektöründe seçkin ve mimarisiyle sembol niteliğinde bir projeye imza attıklarını söyleyerek, insan ve çevre odaklı bir anlayışla tasarlanan projenin bir tarafında sahil şeridiyle, diğer tarafında ise yeşil alanlarıyla yatay bir düzlemde bütünleştiğini söyledi.

Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız, Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu ve inşaat grubunun titiz çalışmalarıyla geliştirdikleri Mercan Tuzla Vesen Yalıları ile İstanbul’un yeni yalı dairelerini hayata geçirdiklerini söyleyerek, bölgenin siluetine modern bir çizgi katarken, Tuzla’nın doğal karakterine de uyum sağladıklarını söyledi.
 
Dairelerin deniz ve peyzaj manzarasına hakim olduğu proje denizden ulaşım ayrıcalığıyla benzersiz bir niteliğe ulaştığını söyleyen İbrahim Yıldız,  böylesine kıymetli bir noktada tasarladıkları projenin mimarisi ve donatılarıyla da markalı konut alanında sembol olarak konumlanmasını hedeflediklerini söyledi. 


AKILLI EV SİSTEMİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda yer alan aydınlatma, perde / panjur, iklimlendirme, ses ve görüntü otomasyonunun dışında akıllı ev uygulamasına entegre kamera ve alarm sistemi güvenlik, lüks ve konforu buluşturuyor.


 
 
DENİZDEN ULAŞIM AYRICALIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

 

Denizden ulaşım ayrıcalığıyla dikkat Çeken Vesen Tuzla Yalıları  Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Web: https://vesen.com.tr/

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede? Vesen Yalıları fiyat listesi!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!