Proje Güncel

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede? Vesen Yalıları fiyat listesi!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve Vesen Yalıları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. C

İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları Vesen Yapı imzası ve  Mercan Tuzla Vesen Yalıları T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesiyle yükseliyor. 

Ön talep sürecinin devam ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda denizin mavisi ile doğanın yeşili buluşuyor.

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Vesen Tuzla Mercan projesinin 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve Vesen Yalıları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Vesen Tuzla Yalıları'nda özel kumsal,  ferah balkonlar, zengin sosyal tesisler yer alıyor.

16 blokta 158 yalı dairesi yer alıyor


 
40 bin 795 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları 16 blok olarak inşa ediliyor. Projedeki konut sayısı 158.

Vesen Yalıları'nda en küçük yalı dairesi 214 metrekare olarak tasarlandı. Proje kapsamında 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon  ve 5,5 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje kapsamındaki dairelerde 52 metrekare ile 270 metrekare arasında bahçe kullanım alanları ve 26 metrekare ile 117 metrekare arasında teraslar mevcut.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede?
Marmaray  ve E5 Karayolu’na 5 dakika mesafede yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Vesen Yalıları fiyat listesi 
Vesen Yalıları fiyat listesi henüz belli olmadı. Vesen Yalıları fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Web: https://vesen.com.tr/
 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!