Yeni Projeler

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.C

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesiyle inşa ediliyor. 

İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda denizin mavisi ile doğanın yeşili buluşuyor.

Geçtiğimiz aylarda ön talep süreci başlayan Vesen Tuzla Mercan projesinin 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

Denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda özel kumsal,  ferah balkonlar, zengin sosyal tesisler yer alıyor.

16 blokta 158 yalı dairesi
 


40 bin 795 metrekare alana sahip denize sıfır arazide hayata geçirilecek olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 16 blok olarak inşa ediliyor. Projede toplam 158 adet daire yer alıyor.

En küçük yalı dairesinin 214 metrekare olarak tasarlandığı Vesen Yalıları, yatay mimari anlayışıyla hayata geçiriliyor. Projedeki konutlar 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon  ve 5,5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Konutlarda 52 metrekare ile 270 metrekare arasında bahçe kullanım alanları ve 26 metrekare ile 117 metrekare arasında teraslar mevcut.

https://vesen.com.tr/

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!

Mercan Kıyı Vesen fiyat!

Mercan Kıyı Vesen nerede?