29 / 04 / 2024

Mercedes-Benz A Serisi zamlandı mı? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz A Serisi zamlandı mı? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Kasım ayı fiyatları açıkladı. Otomobillerin geçtiğimiz aya göre çok küçük bir oranda zamlandığı görüldü. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'nin 10 Kasım 2022 fiyat listesi…



İç mekanı oldukça geniş olan  Mercedes-Benz A Serisi, gösterge paneli, orta konsol ve kapı kaplamaları arasındaki geçişler, akıcı bir görün sağlıyor. Otomobildeki süsleme ve her şeyi çok daha şık gösteren ambiyans aydınlatması opsiyonlarıyla da alıcılar aracı diledikleri tarzda özelleştirebiliyor.

AMG Tasarım Paketi ile daha yüksek bir performansa ulaşan Mercedes-Benz A Serisi, 5 çift kollu tasarıma sahip 18 inç AMG hafif alaşım jantlar, krom süslemelere ve tekli çıtaya sahip elmas görünümlü radyatör ızgarası ile alıcılarını bekliyor.

Ses sistemi ile sürüş keyfinizi akustik olarak da yükseltebileceğiz bu serinin iç mekana mükemmel bir şekilde uyarlanmış olan hoparlör sistemi sayesinde dinamik bir müzik keyfi kullanıcıları bekliyor.

Peki, Mercedes-Benz A Serisi'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz A Serisi'nin teknik özellikleri ve 10 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön