01 / 05 / 2024

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli  E-Serisi Coupé modelinin Kasım ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mer E-Serisi Coupé'nin 26 Kasım 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz E-Serisi Coupé, bilgi ve eğlence sistemi sürücüyü iyi bir arkadaş gibi anlarken konforu ile yolcularını yolculuğun her saniyesinin keyfini çıkarmaya davet ediyor. 

E-Serisi Coupé’nin tasarımı, öne doğru uzatılmış motor kaputu ve enerjik güç kubbelerinden yeni ve modern jant tasarımına kadar net bir dinamizm içeriyor. Çarpıcı radyatör ızgarasına ve tamamen yeniden tasarlanan LED farlara sahip güçlü ön tasarımı ise öne çıkan başka bir özelliği.

Hareketli hatlar, sportif tasarımlı koltuklar ve yüksek kaliteli malzemeler E-Serisi Coupé'nin sportif ve şık karakterini öne çıkarıyor. Sportif görünümlü iç mekan yüksek bir değer algısı ve akıcı formlar ile ön plana çıkıyor ve modern lüksü yeniden anlatıyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé her alanda kendini kolaylıkla ispat ediyor.

Mercedes-Benz E-Serisi Coupé nin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

ENERGIZING paketleri, müzik ve ses, ambiyans aydınlatması veya koltuk masajları gibi birçok rahatlama yöntemi vadediyor. Tüm fonksiyonlar, paket haline getirilebiliyor ve ortama uygun olarak ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Her program rahatlığı artırıyor ve stresten arınmaya yardımcı oluyor.

E-Serisi Coupé'nin ne kadar sportif olacağına kullanıcı karar veriyor. Bunun için bir dokunuş yeterli. DYNAMIC SELECT, sürüş karakter seçim fonksiyonu, E-Serisi Coupé'nin sürüş tutumunu kumanda ediyor. 

İster trafiğin yoğun olduğu saatte ister uzun gece sürüşlerinde ister bilmediğiniz yollarda olsun, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé tam da bu stresli durumlarda üzerinizdeki yükü belirgin şekilde hafifletiyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü daha güvenli ve farklı kılan bir yapı  bulunuyor: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş). Çünkü direksiyonun ardında geçirilen zaman sürücünün zamanınızdır. Rahatlama zamanı. Enerjiyi yükseltme zamanı. Hedefe öncelikle güvenli, ama aynı zamanda daha rahat bir şekilde ulaşmak için.

Peki Mercedes-Benz E-Serisi Coupé’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz E-Serisi Coupé'nin teknik özellikleri ve 26 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön