06 / 05 / 2024

Mercedes-Benz G Serisi'nde şoke eden fiyatlar... İşte Mercedes-Benz G Serisi 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Mercedes-Benz G Serisi'nde şoke eden fiyatlar... İşte Mercedes-Benz G Serisi 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Mercedes-Benz G Serisi'nin Mart ayı fiyatı açıklandı. Peki Mercedes-Benz G Serisi'nin fiyatı kaç lira oldu? İşte Mercedes-Benz G Serisi'nin 22 Mart 2023 fiyat listesi..



Mercedes-Benz G Serisi, sağlam ve simgesel görünümüyle ilk andan itibaren görenlerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyor.  Mercedes'in tecrübeli mühendisleri tarafından tüm ayrıntıları en küçük detayına kadar hesaplanarak tasarlanan G serisi,  iç ve dış tasarımı ile ilgi odağı oluyor.

Diğer klasik arazi araçlarında olmadığı için Mercedes-Benz G Serisi’ni rekabet ettiği diğer araçlardan bir adım öne geçiren Aktif Ergonomik Koltuk Paketi otomobilin yolcularına fazladan konfor sunuyor. Ayrıca, son teknoloji ile donatılan G Serisi'nde aktif şerit takip yardımcısı ve 360 derece park yardım paketi gibi özellikler de yer alıyor.

Her koşulda üstün yol tutuşuna sahip olan Mercedes-Benz G Serisi, üretimine başlanan 1979 senesinden bugüne kadar tırmanma kapasitesi, yerden yükseklik ve eğim açısı konularında sınıfında standartları belirliyor. Güvenlik konusunda da çıtayı yükselten G Serisi, segmentinde yer alan diğer rakiplerinin üzerinde bir seviyede seyrediyor.

Peki Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin teknik özellikleri ve 22 Mart 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön