03 / 05 / 2024

Mercedes V-Serisi bir kez daha zamlandı! İşte 25 Ocak 2023 güncel fiyat listesi...

Mercedes V-Serisi bir kez daha zamlandı! İşte 25 Ocak 2023 güncel fiyat listesi...

Mercedes V-Serisi'nin 2023 Ocak ayı fiyat listesi açıklandı.  İşte Mercedes V-Serisi, 25 Ocak 2023 güncel fiyat listesi...



Mercedes V-Serisi’nin yüksek kaliteli iç mekanı, araç sahibinin hayatını kolaylaştıracak birçok özellik sunuyor. Süsleme dikişli deri görünümüyle temin edilebilen özel, şık bir ön konsol dikkat çekerken, Panoramik sunroof araç içine daha fazla ışık ve hava girmesini sağlıyor. Ayrıca araçta içeceklerin, sıcaklığını istenilen dereceye getirilebilen bir sistem de bulunuyor. İçecekler 2 çift bardak tutucusundan yada soğutma bölümünden alınabiliyor. Üstelik geç saatte yola çıkıldığı vakit ambiyans aydınlatması mükemmel bir ışıkla eşi görülmemiş bir atmosfer oluşturuyor.

Mercedes V-Serisi sürücüleri, ister otoyolda olsun isterse kullanılmış bir patikada, AIRMATIC havalı süspansiyon ile son derece konforlu ve güvenli sürüş tecrübesinin, geliştirilmiş arazi uyumunun ve yüksek hızlı sportifliğin konforunu yaşıyor.

V-Serisi, güçlü dış mekan tasarımı ve değişken ergonomik iç mekan konsepti ile sadece ilk görüşte değil binlerce kilometre sonra da tüm bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. 

Peki Mercedes V-Serisi 'nin teknik özellikleri neler? İşte Mercedes V-Serisi 'nin teknik özellikleri ve 25 Ocak 2023 güncel fiyat listesi...


Geri Dön