Otomobil

Mercedes'ten A-Serisi rüzgarı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Dünyada en çok ilgi gören otomobillerine sahip olan Mercedes, yeni A-Serisini özelliklerini ve fiyat listesini açıkladı. Peki Mercedes A-Serisinin güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte otomobilin merak edilen özellikleri ve güncel fiyat listesi...png" />Dünyada en çok ilgi gören otomobillerine sahip olan Mercedes, yeni A-Serisini özelliklerini ve fiyat listesini açıkladı

Dünyada en çok ilgi gören otomobillerine sahip olan Mercedes, yeni A-Serisini özelliklerini ve fiyat listesini açıkladı. Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları nedeniyle sıfır otomobil fiyatları ciddi oranlarda yükseliş gösterdi. Ancak otomobil firmalarından, alıcıları sevindirecek haberler gelmeye başladı.

Bu firmalardan biri olan Mercedes, A-Serisinin fiyat listesini yeniden oluşturdu. Mercedes imzalı otomobillerin fiyatlarının son derece pahalı olması, alıcılarının cebini yakmaya devam edecek.

Mercedes A-Serisi otomobil modellerinin eşsiz tasarımı ve yüksek performansı otomobil severlerin beğenisini toplmaya başardı. Mercedes yenilediği A-Serisi modellerini, en son teknoloji ile donattı. Ootmobil, AMG tasarım konsepti ile hem iç hem de dış mekanda net bir şekilde kendisini gösteriyor. Peki Mercedes A-Serisinin güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte otomobilin merak edilen özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Mercedes A-Serisi özellikleri

Özellikle ön ve arka tamponlara sahip AMG gövde tasarımı, A-Serisini görsel olarak AMG modelleri ile yakınlaştırıyor. Otomobilin sadeliği sınıfındaki diğer modeller arasındaki farkını ortaya çıkarıyor. Otomobildeki akıllı entegrasyon sistemi sayesinde farklı ambiyans seçeneklerini alıcılarının beğenisine sunuyor.


Sınıfındaki diğer modeller arasında dikkatleri üzerine toplayan Mercedes A-Serisinden olan otomobil, 8 saniyede 100 km/saat hıza çıkabilen araç, 4 farklı donanım paketi ile birlikte geliyor. Bu donanım paketleri ise; AMG, Progressive, Style ve Standart. Mercedes A serisi modellerinin ülkemizdeki satış fiyatı 832 bin TL olarak belirlendi. Ancak bu fiyatı standart donanımı baz paketi için geçerli.

Öne çıkan özellikler:

2022 Model Mercedes A-Serisi Fiyat listesi

1 - A 200 AMG+ 163 bg 7G-DCT
Satış Fiyatı:
832.500 TL
Liste Fiyatı: 390.819 TL

2 - Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Performance+ 421 bg DCT
Satış Fiyatı:
2.232.500 TL
Liste Fiyatı: 755.153 TL

Editörün notu: Bu haber 23 Mart 2022 15.38'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Mercedes-Benz, Çin'de ikinci Ar-Ge merkezini açtı!

Mercedes'ten son dakika CLA fiyatları! İnanamayacaksınız! İşte 22 Mart 2022 Fiyat listesi...

Mercedes E-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi...

Honda Civic modellerinde dev kampanya! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Mercedes A-Serisi güncel fiyat listesi