17 / 05 / 2024

Meritlife Bulvar'da teslimler başlıyor

Meritlife Bulvar'da teslimler başlıyor

Dekon İnşaat Doğu Ataşehir'deki projesi Meritlife Bulvar'ı tamamladı…



Gelenek bozulmadan devam ediyor, tamamlanan diğer projeleri gibi Meritlife Bulvar da planlanandan önce teslim ediliyor. 30 Kasım 2008 günü Doğu Ataşehir A-Z İnşaat'ında inşası tamamlanan projenin açılış töreni var. 116 daire sahibi Pazar gününden itibaren anahtarlarını alıp, evlerinde oturmaya başlayabilecekler.

Dekon İnşaat kardeş şirketi A-Z İnşaat ile birlikte gerçekleştirdiği ilk proje olan Doğu Ataşehir'de 377 konutluk Meritlife Göl Konakları projesini 2006 yılında tamamladıktan sonra aynı bölgede yeni projeler yapmaya devam etti. 77 konutluk Sempre Vita ve Sempre Era projelerinde yaşam Kasım 2007 de başladı. Her iki proje de söz verilen süreden önce ve yüksek kalitede tamamlandı.

Şubat 2007 de temelleri atılarak inşasına başlanan Meritlife Bulvar, 8,5 dönüm arazi üzerinde 4 blok olarak tasarlanmış 116 konutluk bir proje. Sosyal tesisleri, özenli peyzajı, yüksek inşaat kalitesi, ve yüksek iç konforuyla tamamlanan proje sahiplerine sağlam temeller üzerinde yeni bir yaşam vaat ediyor. Şehrin merkezi noktalarına kolay ulaşımı, alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ve yüksek hızdaki internet bağlantısı ile dikkat çekiyor. Proje genelinde yer alan yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı ve kapalı alanda yer alan fitnes salonu sahiplerini sağlıklı bir yaşama davet ediyor.

Dekon İnşaat'ın devam etmekte olan diğer projesi Meritlife Park da bir ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Yine aynı bölgede yer alan 124 konutluk 3 bloklu projede ince işçilik ve son hazırlıklar devam ediyor.

Bugüne kadar projelerinden konut sahibi olan Meritlife Dostlarının duyduğu memnuniyet ile güçlenen ve büyüyen Dekon İnşaat için en önemli konu müşteri memnuniyeti ve yaşam için konut yapmak. Bu güçle yoluna devam eden firma yeni projelerini planlamaya hız veriyor.

30 Kasım 2008 Elalmış Caddesi, Ataşehir'de bulunan Satış Ofisinde saat 13'de verilecek kokteyl ile başlayacak törende daire sahiplerine anahtarları teslim edilecek. Dekon İnşaat, Meritlife Dostlarını yanlarında görmekten mutlu olacaklar.

www.meritlife.net

0216 526 06 06

Geri Dön