28 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri!

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri dahilinde yüzde 5 ön ödeme yapılıyor. Peşinatların teslimlere kadar ertelendiği projede 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi daireler yer alıyor...



Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri kapsamında peşin ödeme de yapılabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer Zekeriyaköy'de konumlanıyor. 


Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen  Merkez Zekeriyaköy  Evleri'nde konut satışlarına devam ediliyor. Fiyatların 733 bin TL'den başladığı projede toplam 106 adet konut yer alıyor. 


Konutların 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi olarak dizayn edildiği Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri dahilinde banka kredisi ile de konut sahibi olmak mümkün.


Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri!


Sarıyer Merkez Zekeriyaköy Evleri lokasyon olarak; Maslak'a 15 dakika, Mecidiyeköy'e 25 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Merkez Zekeriyaköy Villaları ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 ön ödeme yapıldıktan sonra, peşinat ödemesi teslim tarihine kadar erteleniyor. 


Merkez Zekeriyaköy Sarıyer'in sosyal alanları arasında;  mini golf sahası, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, çiçek bahçeleri, süs havuzları, dinlenme alanları, pilates salonu, saunalar, fitness club, kafe, bilardo odası, pergolalar, mini golf sahası, basketbol sahası ve tenis kort bulunuyor. 


Merkez Zekeriyaköy Villaları telefon: 0212 202 7 111          

Web Adresi: www.merkezzekeriyakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön