30 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy’de 345 bin 750 dolara 2+1 çatı dubleksi!

Merkez Zekeriyaköy’de 345 bin 750 dolara 2+1 çatı dubleksi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy’de kaba inşaatın yüzde 55’i tamamlandı. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi daireler 345 bin 750 dolardan satışa sunuluyor...



Ortadoğu Grup tarafından Haziran ayında satışına başlanan Merkez Zekeriyaköy’de inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un temiz havası, yemyeşil doğası ve sağlam zeminiyle dikkat çeken lokasyonu Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy’de kaba inşaatın yüzde 55’i tamamlanmış durumda. Projenin Zekeriyaköy’ün en merkezi noktasında ve ana arter yolları üzerinde 25 bin 360 metrekare alanda inşa edildiğini belirten  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür “Merkez Zekeriyaköy’ün yapımına Mart ayında başladık. İnşaatımızdaki hızlı ilerleyiş projeyi ziyaret edenler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor” dedi. 

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre ev sahiplerine butik bir yaşam sunmayı hedefleyen Merkez Zekeriyaköy’de 106 konut bulunuyor. Projede balkon ve teras yaşamını sevenler için 50 adet çatı dubleksi daire, bahçe hayatını tercih edenler için 50 adet bahçe dubleksi daire ve özel havuzları bulunan 6 adet ikiz villa yer alıyor. 

Merkez Zekeriyaköy’de yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Merkez Zekeriyaköy’de 5+1 tripleks ikiz villaların büyüklüğü ise 281 metrekare ile 284 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  


Şimdi alın kazançlı çıkın


Merkez Zekeriyaköy’de çatı dubleksleri 345 bin 750 dolardan, bahçe dubleksleri 493 bin 250 dolardan ve tripleks ikiz villalar ise 834.000 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sınırlı sayıda konut için lansman dönemine özel avantajlar sunduklarını belirten Mehmet Gür, tamamı peşin veya yüzde 25 peşinat, kalanı anlaşmalı olduğumuz bankalardan kredi kullanılarak yapılan ödemelerde sınırlı süre ve sınırlı konut için yüzde 10 özel indirim avantajı sunduklarını söyledi. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Gür, “Bunun dışında, isteyenler sadece yüzde 5 ön ödeme yaparak yüzde 20’lik peşinatı ise Aralık 2014’e erteleyip, yüzde 75’lik tutar için anlaşmalı olduğumuz bankalardan kredi kullanabiliyor” açıklamasını yaptı.



Deniz keyfi 5 dakika uzaklıkta


İç ve dış mimarisi doğayla uyumlu estetik çizgiler taşıyan Merkez Zekeriyaköy, Göçmen’s Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Kulübü’nün hemen yanı başında bulunuyor. Proje İstanbul’da denize girilebilen nadir yerlerden biri olan Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta. Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’un oksijen deposu Belgrad ve Fatih Ormanları ile Atatürk Arboretumu gibi doğal güzelliklereyse yine 5 dakika mesafede yer alıyor. 


Trafik derdi yok


Doğayla iç içe bir yaşam sunan Merkez Zekeriyaköy’ün ulaşım sorunu da yok. Merkez Zekeriyaköy’den çıktıktan sonra Büyükdere – Bahçeköy yolundan 11 dakikada trafiğe takılmadan Büyükdere Caddesi’ne ulaşmak mümkün. Merkez Zekeriyaköy, Maslak’a tam 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika uzaklıkta.    




Satış Ofisi

0212 202 7 111                                   

www.merkezzekeriyakoy.com



projeye sor



Geri Dön