06 / 05 / 2024

Mert Yıldızhan: İşçi sağlığı ve güvenliği için her tedbiri almak gerekir!

Mert Yıldızhan: İşçi sağlığı ve güvenliği için her tedbiri almak gerekir!

Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Soma faciasının son yıllarda yaşanan en büyük acılardan biri olduğunu vurguladı...



MANİSA'NIN Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi. Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Soma faciasının son yıllarda yaşanan en büyük acılardan biri olduğunu vurguladı. Yüzlerce maden işçisinin yaşamını yitirdiği olayın iş güvenliği sorununu yeniden gündeme getirdiğini anımsatan Yıldızhan "İş güvenliği her sektörde sorun. Bu sorunun çözümü de elbette tedbirden geçiyor. Yüksek kalite ve konfor prensibiyle yola çıktığımız Elit Royal Residence projemizde iş güvenliği ve işçi sağlığı ile ilgili de aynı kaliteyi yansıtmaya çalışıyoruz" dedi. 


LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı da Soma'da yaşananların iş güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirterek "Her ihtimal düşünülürse ve ona göre tedbir alınırsa tehlikeler ortadan kalkar" dedi. 


Star Gazetesi 


Geri Dön