07 / 05 / 2024

elit yapı mert yıldızhan

elit yapı mert yıldızhan

Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Soma faciasının son yıllarda yaşanan en büyük acılardan biri olduğunu vurguladı...

Mert Yıldızhan: Gayrimenkul her zaman kazandıran yatırımdır!

Elit Yapı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Bize göre, şu anda lüks konuta yatırımın zamanı. İlkbahar'da bu fiyat aralıklarında aynı konutları bulmak mümkün olmayabilir" dedi...

Elit Yapı teknolojideki gelişmeleri takip ediyor!

Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: " Elit Royal, İstanbul dahil çoğu konut projesinde olmayan teknolojiyi aynı anda görebileceğiniz nadir projelerden biri." dedi

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Zeki Mert tarfaından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

elit yapı mert yıldızhan Haberi

elit yapı mert yıldızhan

MANİSA'NIN Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi. Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Soma faciasının son yıllarda yaşanan en büyük acılardan biri olduğunu vurguladı. Yüzlerce maden işçisinin yaşamını yitirdiği olayın iş güvenliği sorununu yeniden gündeme getirdiğini anımsatan Yıldızhan "İş güvenliği her sektörde sorun. Bu sorunun çözümü de elbette tedbirden geçiyor. Yüksek kalite ve konfor prensibiyle yola çıktığımız Elit Royal Residence projemizde iş güvenliği ve işçi sağlığı ile ilgili de aynı kaliteyi yansıtmaya çalışıyoruz" dedi. 


LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı da Soma'da yaşananların iş güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirterek "Her ihtimal düşünülürse ve ona göre tedbir alınırsa tehlikeler ortadan kalkar" dedi. 


Star...