28 / 04 / 2024

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat!

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat!

Firma: Mesa Grup

Proje: Mesa Çengelköy Bosphorus

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yeni projesi Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa sunan Mesa yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mesa'nın yeni projesi Mesa Çengelköy Bosphorus, İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de hayata geçirilecek. Mesa Çengelköy Bosphorus için ön talep süreci başladı.

Mesa Çengelköy projesinde 4 katlı 4 yatay blok mevcut. Projede toplan 54 bağımsız birim bulunuyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin arsa alanı 10 bin 493 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar sahiplerine Aralık 2022'de teslim edilecek.

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat!

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat bilgisi kapsamında en büşük konut bedeli  9 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar konut tipi mevcut.

Ön talep sürecinin başladığı Mesa Çengelköy Bosphorus projesi için herhangi bir ödeme planı belirlenmedi. Projede havuz, spor salonu, sauna, otopark mevcut.

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede?

Mesa Çengelköy Bosphorus fiyat!

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede sorusuna, Çengelköy merkeze 1,2 kilometre mesafede yer alıyor cevabını verebiliriz.

Web: http://www.mesacengelkoy.com/
Telefon: 444 9 366


projeye sor



Geri Dön