30 / 04 / 2024

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde yer alan daireler yeni sahiplerini bekliyor.



MESA’nın, Mega kent İstanbul’un tarih kokan semti, Çengelköy’de hayata geçirdiği MESA Çengelköy Bosphorus lansmana özel avantajlarla satışta. Boğaz meltemlerinin Çengelköy ile buluştuğu noktada hayata geçen proje lokasyonuyla mega kent İstanbul’un her noktasına hakim olma imkanı sunuyor.

Boğaz ile iç içe hayat

Sadece 54 dairenin bulunduğu MESA Çengelköy Bosphorus yatay mimariyle inşa ediliyor. Proje ayrıca İstanbul Boğazı'na ve kıyı şeridine hakim konumda yer alıyor. Merakla beklenen MESA Çengelköy Bosphorus, cam cepheleri, yeşil terasları, geniş balkonları ile dikkat çekiyor.

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

Geçmişi Günümüzle Harmanladı

Proje, İstanbul Boğazı'nın en özel noktasında yükselen MESA Çengelköy Bosphorus, projesi mimarisiyle de ilgi çekiyor. MESA Çengelköy Bosphorus, Topkapı Haremi, Saadet Kapısı ve III. Ahmet Çeşmesi gibi tarihe ait öğelerin sadeliği,  geniş saçakları, malzeme dokuları ve renkleri referans alınarak tasarlandı. Boğaz manzarasıyla dikkat çeken MESA Çengelköy Bosphorus, geniş terasları ve şeffaf cepheleriyle tarihteki süregelen ihtişamı, yalın bir dille ortaya koyuyor. Her katta ferah ve genişi balkonların yer aldığı proje iç mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Proje Yeşil ve maviyi bir araya getiriyor

Boğaz manzarasıyla ilgi çeken MESA Çengelköy Bosphorus projesi, konut sahiplerine 7 bin 693 metrekarelik bir yeşil alan da vaadediyor. MESA Çengelköy Bosphorus'un 240 metrekarelik bir alanı da su yüzeylerine ayrıldı. Çengelköy Bosphorus  projesi için seçilen bitkilerin renk ve koku etkisi ile yakalanan harmoniyle duyulara da hitap etmesi hedefleniyor. Projede çocuk oyun parkı da bulunuyor.

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

Ayrıcalıklı konum

Lokasyonuyla ön plana çıkan MESA Çengelköy Bosphorus projesi İstanbul Havalimanı’na 49 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 3.4 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 11 kilometre, Çengelköy sahiline 1.2 kilometre ve Anadolu Hisarı’na 5.7 kilometre mesafe uzaklıkta bulunuyor.

https://www.mesacengelkoy.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkukisi.com


Geri Dön