04 / 05 / 2024

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.



Mesken Sanayi (MESA) Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu Mesa'nın yeni yatırımları hakkında önemli bilgiler verdi. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Ülkemizdeki ilk Toplu Konut Hizmeti şirketini kurduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu; "52 yıllık geçmişe sahip olan MESA'yı, bir yaşam markası haline getirdik. MESA, Türkiye'de konut geliştirici olarak 52 yılını tamamlayan tek marka. Türkiye'de toplu konut yaklaşımını değiştirdik, ilk kez insanı ve binayı çevresiyle ele alan bir site anlayışını hayata geçirdik. Teslim sonrası hizmet anlayışımızla öne çıktık. Bunun için Türkiye'nin ilk toplu konut hizmeti şirketi KOSAŞ'ı kurduk. Hem girişimci hem yüklenici hem üretici olarak üstlendiğimiz taahhüt işlerinde ve projelerimizde bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, hedefimiz bu güveni tüm projelerimizde sürdürmek." diye konuştu.

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

İki yıl üst üste bulundukları sektörde en iyi seçilmelerinin kendilerini motive ettiğini söyleyen Boysanoğlu; "MESA, sektörde adı 'güven' ve kalite ile anılan bir şirket oldu. İki yıl üst üste inşaat/konut sektörünün en beğenilen şirketi olmak, tüm MESA ailesi için yaptığımız işi daha da iyi yapmamız konusunda motivasyon kaynağı oldu." dedi.

Hedeflerinin dünya markası olduğunu anlatan Boysanoğlu; Önümüzdeki yıllarda hedefimiz, MESA markasını dünyada da tanınan bir Türk markası haline getirmek. Yurt içi ve yurt dışında taahhüt ve yatırım projelerine odaklanmaya devam edeceğiz. Almanya, Polonya ve Özbekistan'da halihazırda devam ettiğimiz projelerimiz var. Yakın zamanda ise Rusya ve Irak Bağdat'ta iki yeni projeye başladık. Konutun yanı sıra sanayi, turizm, konut hizmetleri, tarım, hayvancılık, enerji, peyzaj, sigorta sektörlerinde faaliyetlerimizi ileriye taşımayı hedefliyoruz." diye açıkladı.

Yapılan projeler hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu son olarak şunları kaydetti; "Konut sektöründe güvenilir olmak, projeleri müşterinin ihtiyaçlarına göre şekillendirmek, her dönemde önemliydi. Ancak pandemiyle birlikte evlerimizde geçirdiğimiz vakit arttığı için evimizle ilgili kriterlerimiz ön plana çıktı. MESA olarak avantajımız, her zaman sektörün ve ihtiyaç sahiplerinin nabzını iyi tutmamız oldu. Projelerimizi hayata geçirdiğimiz bölgeye, potansiyel müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre belirli bir kalite standardında şekillendirdik."

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!


Geri Dön