14 / 05 / 2024

Mesa Urla Kekliktepe'nin örnek villası hazır! 27 milyon TL'ye 4+1 villa!

Mesa Urla Kekliktepe'nin örnek villası hazır! 27 milyon TL'ye 4+1 villa!

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle dikkt çeken Mesa'nın Urla Kekliktepe projesinde fyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. İşte Mesa Urla Kekliktepe projesi ile ilgili tüm merak edilenler...



Peki Mesa Urla Kekliktepe projesinde hangi tip konutlar yer alıyor? fiyatları ne kadar? Mesa Urla Kekliktepe projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

8 farklı tipte villanın bulunduğu Mesa Urla Kekliktepe projesinde, 68 adet açık ve 68 adet kapalı olacak şekilde toplamda 136 araçlık otopark bulunuyor. 

Mesa Urla Kekliktepe projesinde, 4 oda 1 salon, 7 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon villa tipleri yer alıyor. 43 bin 504 metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çeken projede 604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis de mevcut.

Mesa Urla Kekliktepe nin örnek villası hazır! 27 milyon TL ye 4+1 villa!

Paylaşılan detaylara göre, Mesa Urla Kekliktepe projesinde havuz, kafe ve restoranlar, spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut.

Lokasyonuyla dikkat çeken Mesa Kekliktepe projesi Urla merkeze 5 dakika, Urla Limanı'na 8 dakika, Seferihisar ve Çeşme'ye 25 dakika, Alaçatı'ya 30 dakika, şehir merkezine 35 dakika, Ovacık ve Havalimanı'na 35 dakika mesafede yer alıyor.

Peki Mesa Urla Kekliktepe projesinin fiyatları ne kadar? Projedeki konutlar ne zaman teslim edilecek?

Mesa Urla Kekliktepe projesinde yer alan 4 oda 1 salon villaların fiyatları 27 milyon 750 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Aralık 2023'te yapılması planlanıyor. 

Tel: 444 9 366

Web: http://www.mesaurla.com/

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 


Geri Dön