02 / 05 / 2024

Meslek liseleri para basıyor! 2 milyar 357 milyon lira gelir elde edildi!

Meslek liseleri para basıyor! 2 milyar 357 milyon lira gelir elde edildi!

Meslek liselerine yönelik katsayı adaletsizliğinin yarattığı hasar, atılan adımlarla onarılmaya devam ediyor. 1 milyon öğrencinin eğitim gördüğü meslek liseleri yerli üretimlerle para basıyor.



Koronavirüs döneminde maske üreten meslek liseleri, deprem bölgesine ise çadır, uyku tulumu ve battaniye üreterek depremzedelere ulaştırdı. 2021'de 1 milyar 162 milyon liraya ulaşan gelir, 2022'de 2 milyar 357 milyon liraya yükseldi. Salgın döneminde maske üreten meslek okulları, deprem bölgesine ise çadır, uyku tulumu ve battaniye üreterek depremzedelere ulaştırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön