İş Fırsatları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü acil personel arıyor! Bu illerde yaşayanlar hemen MGM personeli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte MGM personel alım detayları!Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi meslekler için personel alacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 42 ilde KPSS 50 ve 60 puan şartını taşıyanları, sözleşmeli personel alımı yapacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi meslekler için personel alacak?

İşte haberin ayrıntıları…

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

MGM, 10 Mayıs sözleşmeli personel alımının ayrıntılarını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alacak. Adayların taşıması gereken kriterler ve alınacak meslekler şu şekilde belirtilmiştir;

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

MGM, alım yapılacak iller ise “Ankara, İstanbul Edirne, Kırklareli, İzmir, Manisa, Afyonkarahisar, Uşak, Adana, Gaziantep, Çanakkale, Eskişehir, Yozgat, Sivas, Konya Niğde, Bilecik, Antalya Muğla, Mersin, Kayseri, Ankara, Zonguldak, Düzce, Samsun, Ordu, Kastamonu, Trabzon Rize, Gümüşhane, Artvin, Erzurum, Muş, Diyarbakır, Batman, Erzincan Elazığ, Tunceli, Van Hakkari, Iğdır, Kars ”

Başvurular bugün itibaren başladı ve 15 gün süre ile devam edecek. Son başvurular 26 Mayıs tarihine kadar yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler, İşe Alım Kariyer Kapısı ile başvurularını gerçekleştirebilecek.

MGM PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?