01 / 05 / 2024

Metro istasyonlarına 3 ayrı çarşı kurulacak!

Metro istasyonlarına 3 ayrı çarşı kurulacak!

TURYAP ve Ulaşım A.Ş'nin metro istasyonlarına yönelik projeleri devam ediyor. Gayrettepe istasyonundan başlayıp Levent'e kadar devam eden metro hattı paralelinde konumlanacak olan çarşılar, gayrimenkul fuarı tarzında olacak ....  



TURYAP ve Ulaşım A.Ş'nin metro istasyonlarına yönelik projeleri devam ediyor. Gayrettepe istasyonundan başlayıp Levent'e kadar devam eden metro hattı paralelinde konumlanacak olan çarşılar, gayrimenkul fuarı tarzında olacak Real Estate Bazaar, organik ürünlerin satışa çıkarılacağı Eco Bazaar ve ünlü markaların içerisinde bulunacağı Eco Brands olarak 3'e ayrılıyor.

Fuar gibi Gayrettepe istasyonunun altmdaki 5000 metrekarelik koridorda gayrimenkule ilişkin tüm ihtiyaçlara tek çatı altında yanıt verilecek. Konut, ofis, dükkan, arsa, plaza, rezidans ve devremülk gibi arayışları olan insanlarm sokak sokak gezmek zorunda kalmadan bilgi alabileceği merkezde, dileyenlere (ring sefer yapan araçlarla) projeye yönelik servis hizmeti de sunulacak. Real Estate Bazaar'da çeşitli konut projelerini üreten müteahhitlik firmalarının yanı sıra inşaat malzemesi, nakliye, dekorasyon gibi konularda faaliyet gösteren şirketler ile emlakçılar, mimarlık ve.mühendislik tanıtım ofisleri de bulunacak. Emlak projelerinin maketler ve zengin görsel malzemelerle tanıtılacağı özel ofislerde, söz konusu firmaların yetkili satış ve pazarlama uzmanları görev yapacak. Turyap, Real Estate Bazaar'da eğitim alanında da çalışmalar gerçekleştirecek. Bir üniversiteyle işbirliği sağlanarak emlak pazarlama ve değerleme konusunda yüksek lisans eğitimleri verilecek. Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu konuda eğitim almak isteyen adaylar öğrenim görme şansma kavuşacak. Real Estate Bazaar, gayrimenkul müzayedelerine ve gayrimenkul ödül törenlerine de ev sahipliği yapacak. Yılın konut projesi, yılın en iyi mimari projesi, yılın restorasyon projesi ödüllendirilecek.
Hürriyet


Geri Dön