30 / 04 / 2024

Metrogarden çekmeköy'de fiyatlar 186 bin TL'den başlıyor!

Metrogarden çekmeköy'de fiyatlar 186 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı, çekmeköy 'de 336 konutluk Metrogarden projesine başlıyor. 250 milyon dolarlık proje 72 dönüm bir alana kurulacak. Arazinin önemli kısmı çekmeköy metro İstasyonu 'na ev sahipliği yapacak



Mayıs ayının gayrimenkul projelerinde yoğun tanıtımlarla geçen takvimine Sur Yapı da eklendi. şžirket çekmeköy 'de 336 konut ve AVM 'den oluşan projesine start verdi. 250 milyon dolar yatırımdeğeri olan projenin en önemli ayrıcalığı ise, ihalesi yakın zamanda gerçekleştirilen çekmeköy-Metro hattına yakınlığı oldu.

2013 yılında inşaatı tamamlanacak proje 72 dönümarazinin 40 dönümlük alanında kuruluyor. Sur Yapı, projeye başlamadan önce arsanın önemli bir kısmını çekmeköyMetro İstasyonu 'nun kurulabilmesi için belediyeye terketti. Bahçesindenmetro geçen projeden ev alanlar, hat faaliyete geçtiğinde 25 dakikadaÜsküdar 'a inebilecek, oradan da  Marmaray  ile Atatürk Havalimanı 'na kadar gidecekler.

Hafta sonu yüzde 10 iskonto

Sur Yapı YönetimKurulu Başkanı Altan Elmas ortalamametrekare fiyatı 3500 TL olan projede geçtiğimiz hafta içinde eski müşterilerine 80 daire sattıklarını belirtirken, “Lansmanı bugün başlatıyoruz ama bu hızla satışların yılsonuna kalmadan tamamlanacağını düşünüyoruz ” dedi.

Daire büyüklüklerinin 55 ile 287 metrekare, fiyatlarının 186 bin ile 916 bin lira arasında değiştiği projede şirket sadece hafta sonu geçerli olmak üzere fiyatlarda yüzde 10 indirimuygulayacak. Projede fiyatların bölgedeki benzerlerine göre pahalı olduğu yolundaki soruyu cevaplayan Elmas “Bizim projemiz ulaşım konusunda kolay, daha merkezi yerde, kalitemiz ve markamız ortada ” yanıtını verdi.

Metrogarden 'da ortalama aidatlar da 300 TL seviyesinde olacak.

En iyi satışı nisanda yaptık

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Altan Elmas, seçimde risk görmeyen tüketicinin faizler ve fiyatlar artacak beklentisi ile alımlarını öne çektiğini, bu nedenle nisan ayında tüm ayların en iyi satışını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Satışı yeni başlayan Exen 'de dairelerin yüzde 40 'ını sattıklarını belirten Elmas, “Elbetteki yıl sonuna doğru fiyatlarda bir artış olacak ama bu makul düzeylerde kalacaktır, öyle yüzde 40- 50 'ler seviyesinde bir artış olmaz. Ancak tüketiciyi asıl harekete geçiren faizlerde başlayan artış oldu ” dedi. Elmas, Adapark projesinde de dairelerin kasım ayında zamanında teslim edileceğini açıkladı.

Bölgenin ilk AVM 'si

Metrogarden 'ın bünyesinde bir de açık AVMbulunuyor. 100 'e yakın mağazanın bulunacağı AVM 'yi Sur Yapı, arsa sahibi Dirikoç ailesi ile birlikte ortaklaşa işletilecek. Kiralama görüşmelerinin başladığı 20 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan AVMaynı zamanda çekmeköy 'ün ilk AVM 'si olacak.
Bugün/Selma şženol

(212) 270 52 32

Geri Dön