06 / 05 / 2024

Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları!

Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları 600 bin liradan başlayarak değişiyor. Metropol İstanbul projesinde Kule etabı 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa edilen  Metropol İstanbul  projesi  Varyap ve Gap İnşaat  işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Metropol İstanbul projesi Emlak Konut güvencesini taşıyor.


Metropol İstanbul projesinde B ve C bloklar bu yıl sonu teslim edilirken, Metropol İstanbul Kule bloğunda teslimler 2017 yılının ilk yarısında gerçekleştirilecek.



Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları!


1,5 milyar TL yatırım bedeline sahip olan Metropol İstanbul projesinde 1.381 konut bulunuyor. Metropol İstanbul Kule güncel fiyatları 600 bin lira ile 4 milyon lira aralığında değişiyor.


Ataşehir Metropol İstanbul projesinde daire satışları sadece Kule bloğunda devam ediyor. Metropol İstanbul Kule'de 1+1 ve 2+1 dairelerden ikişer tane kaldı.


800 bin metrekare alanda hayata geçirilen Metropol İstanbul Ataşehir projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.




Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön