29 / 04 / 2024

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus projesinde daire fiyatları 262 bin TL'den başlıyor



Metsan Neksus İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçiriliyor.  Metsan İnşaat   Metsan Nexus  iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Metsan İnşaat imzası ile inşa edilen Metsan Nexus projesi 3 etaptan meydana geliyor. 36 katlı 2 blok ve 19 katlı dairesel bir kule halinde yükselen Kartal Metsan Nexus'un ilk etabında 430 adet daire bulunuyor. 


Metsan Neksus fiyatları kapsamında satışlar 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor. Metsan Nexus Kartal satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Metsan Neksus ne zaman teslim sorusunda Aralık 2015 olarak yanıt veriliyor. Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim için 444 4 704 numaralı hattan satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Metsan Nexus ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan tutar firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Projede por alanları, çocuk oyun alanları, Rooftop Teras, yüzme havuzu,  fitness, sauna, Sky Lounge kış bahçesi bulunuyor. 


Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim

Metsan Nexus Kartal telefon numarası: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


projeye sor



Geri Dön