28 / 04 / 2024

Metsan Nexus Kartal fiyat listesi!

Metsan Nexus Kartal fiyat listesi!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan Nexus Kartal fiyat listesi 170 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Metsan Nexus Kartal projesinde 430 dairenin yer alacağı ilk etap Aralık 2015 yılında teslim ediliyor...




3 etaptan meydana gelen  Metsan Nexus  konut projesi İstanbul Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Kartal Metsan Nexus projesi  Metsan İnşaat  imzasını taşıyor. Metsan Nexus Kartal fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Metsan Nexus Kartal projesinin ilk etabında 430 adet daire yer alıyor. Metsan Nexus Kartal projesi 3 kule olarak inşa ediliyor. Metsan Nexus Kartal'da bitişik nizamda duran iki kule 36 katlı, ayrı olarak tasarlanan dairesel kule 19 katlı olarak yükseliyor.


Metsan Nexus Kartal teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Metsan Nexus Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor.



Metsan Nexus Kartal fiyat listesi!


Metsan Nexus Kartal fiyat listesi dahilinde konut satışları 170 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Metsan Nexus Kartal'da metrekare birim fiyatı 3 bin lira olarak belirlendi. Metsan Nexus'ta stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. 


Metsan Nexus projesi tamamlandığında içerisinde konut ve rezidansların yanı sıra AVM, ofis, otel ve parklar yer alıyor olacak. Metsan Nexus Evleri'nde spor alanları, Rooftop Teras, fitness center, sauna, açık havuz, hobi alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Metsan Nexus iletişim

Telefon: 0216 353 00 00

Web Adresi: www.metsan.com


projeye sor



Geri Dön