02 / 05 / 2024

Metsan Nexus Kartal satılık!

Metsan Nexus Kartal satılık!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metrekare birim fiyatının 3 bin lira olarak belirlendiği Metsan Nexus Kartal satılık dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlıyor. Metsan Nexus Evleri projesinde yüzde 5 peşinat veriliyor...




Deniz ve Adalar manzarasına sahip dairelerin yer aldığı  Metsan Nexus  projesinde konut, rezidans, ofis, otel, park ve AVM alanları yer alıyor. Metsan Nexus İstanbul Kartal ilçesinde  Metsan İnşaat  tarafından yükseliyor. 


Metsan Nexus Kartal satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Metsan Nexus Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin TL olarak belirtiliyor.


Metsan Nexus Kartal projesinde ilk etabın 2015 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Metsan Nexus Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yapılarak, 120 aya kadar banka kredisi ile taksitli ödemeler gerçekleştiriliyor.



Metsan Nexus Kartal satılık!


Metsan Nexus Kartal satılık dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Metsan Nexus Kartal projesi içerisinde squash, fitness center, basketbol sahası, voleybol sahası, Rooftop Teras, açık havuz, çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Metsan Nexus Kartal projesinin mimarisi Daniel Libeskind ve Cemalettin Satoğlu tarafından hazırlandı. 3 etap olarak inşa ediliyor olan Metsan Nexus Kartal projesinded 36 katlı 2 kule ve 19 katlı bir dairesel kule bulunuyor.



Telefon: 0216 353 00 00

Web Adresi: www.metsan.com


projeye sor



Geri Dön