27 / 04 / 2024

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.



MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı tarafından Beşiktaş Belediyesi'nin CHP'li İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi Sebahattin Öztürk'ün isminin yer aldığı arazi konusu ile ilgili afişi parti binasına astı. Sabah'tan Muhammed Uzun'un haberine göre,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın'plansız alan' olarak nitelendirildiği Beşiktaş Ulus'taki 4 dönümlük arsaya, Beşiktaş Belediyesi'nden imar onayı çıkmıştı. 


İddialara göre; arazi sahipleri işlemler için CHP'li üyesi Sebahattin Öztürk'e vekalet vermişti. Söz konusu arazi ile ilgili basın organlarında "Megakentin göbeğinde 400 milyonluk rant oyunu" haberler yer almıştı. Haberlere göre; metrekaresi 8 bin dolardan söz konusu arsa üzerinden 50 milyon dolarlık (393 milyon 78 bin TL) rant elde edildiği öne sürüldü. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş taki arazi için afiş!

Tepki çeken haberler sonrasında MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı'ndan arazi için ilginç bir adım geldi. Arazi için afiş hazırlayan MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı afişi parti binasına astı. Afişte "Rüşvetçi CHP belediyesi, iş birlikçisi İBB" ifadeleri yer aldı. Afiş için açıklama yapan MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Metin Kılıç, "Beşiktaş'ta 'Ceketini koyan kazanır' anlayışını yıkmak ve rant çarkını kırmak için ilçe binamıza bu pankartı astık" dedi.

MHP'li Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Avukat Serkan Toper ise "İstanbul'un en güzel ilçesinin sadece yolsuzlukla anılıyor olması içimizi acıtıyor" dedi.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!


Geri Dön