10 / 05 / 2024

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...



Peki Arnavutköy Mia Port Comfort projesinde satışa sunulan son cadde dükkanlarının fiyatları ne kadar? Proje kapsamında yer alan dükkanlar sahiplerine ne zaman teslim edilecek? 

Verilen detaylara göre, yüzde 50 peşinat  ve 24 ay taksit imkanı sunulan Mia Port Comfort projesindeki cadde dükkanlarının metrekare birim fiyatları 35 bin liradan başlıyor ayrıca projede yüzde 18 KDV uygulanıyor.

Arnavutköy Mia Port Comfort projesinde yer alan cadde dükkanları için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Proje kapsamındaki cadde dükkanlarının alanları 350 metrekareden başlıyor, 1500 metrekareye kadar yükseliyor.

Lokasyonuyla da dikkat çeken ve İstanbul Havalimanı’na sadece 5 dakikalık mesafede yer alan Mia Port Comfort, Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında yükseliyor.

Teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Miaport Comfort, Belediye ve Kaymakamlık binalarına 2 dakika, Arnavutköy Kültür Merkezi ve Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Söz konusu projeninn sosyal alanları arasında kapalı havuz, hamam, voleybol sahası, fitness salonu, sauna, basketbol sahası bulunuyor.

Satışların devam ettiği Arnavutköy MiaPort Comfort projei İstanbul Havalimanına, Kanal İstanbul’un geçiş noktasına, belediye, kaymakamlık binaları, hastane ve kültür merkezine yakınlığı da dikkat çekiyor.

MiaPort Comfort projesinin 3 bin metrekarelik alandaki sosyal aktivite alanlarında yer alan spor salonu, hamam, dört mevsim sauna, kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları gibi alanlar bulunuyor.

Web: https://miaportcomfort.com/

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!


Geri Dön