04 / 05 / 2024

Mi'Costa Boyalık Residences projesi 2012'de tamamlanacak!

Mi'Costa Boyalık Residences projesi 2012'de tamamlanacak!

Türkiye'nin en iyi mimarları ile fonksiyonel mekan anlayışını bir ritüel içinde değerlendirerek yeni yaşam alanları yaratan SUV Yapı, çeşme'nin en değerli arazisinde, benzersiz bir projeyi hayata geçiriyor: Mi'Costa Boyalık Residences



İzmir'de bugüne dek pek çok modern yaşam projesine  imza atan, birlikte çalıştığı Türkiye'nin en iyi mimarları ile fonksiyonel mekan anlayışını bir ritüel içinde değerlendirerek yeni yaşam alanları yaratan SUV Yapı, çeşme'nin en değerli arazisinde, benzersiz bir projeyi hayata geçiriyor: Mi'Costa Boyalık Residences.

SUV Yapı, İzmir'in deneyimli ve köklü inşaat firmaları Mahir&Ekin Vural İnşaat, Sungur İnşaat ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşu Norm Group'un güçbirliğinde 2008 yılında kurulmuş güçlü bir konsorsiyum. Kuruluşunun ardından güven, kalite, yenilik ve farklılık kelimeleriyle özdeşleşen ve butik bir anlayışla oluşturduğu projeleri,  İzmir  ve çeşme'ye kazandıran SUV Yapı, Mi'Costa Boyalık Residences projesinin yapımına hızla devam ediyor. 'çeşme'ye verdikleri değeri yansıtan, çocukluklarının geçtiği koyda, o eşsiz doğanın hak ettiği bir proje yaratma hayali' ile yola çıkan SUV Yapı ortakları, bu güzel yapının tamamlanacağı 2012 Yaz'ım sabırsızlıkla bekliyor.

çeşme bölgesinde yıllardır fark yaratan, kaliteli yapılara imza atan Mahir&Ekin Vural İnşaat'ın öncülüğünde 2010 Aralık ayında inşasına başlanan Mi'Costa Boyalık projesinin tasarımı ise İstanbul'un önde gelen mimari grubu Uras Dilekçi'ye ait. Proje tasarlanırken, çeşme'nin özellikle son yıllarda turizmde edindiği konumu ve Boyalık'ın kendine özgü doğal yapısı gözetilmiş. Masmavi, uçsuz bucaksız denizi ve sakinliği ile ünlü Boyalık Koyu, geniş bir alana yayılan çeşme'de her yere yakın olmanın ayrıcalığını da sunuyor. Gün doğuşunun ve batanının tadının doyasıya yaşanacağı bir yer olan Mi'Costa Boyalık Residences, Türkiye'de ve tüm Akdeniz kıyılarında yankı bulacak, örnek teşkil edecek bir proje olacağının sinyallerini şimdiden veriyor.

Mi'Costa Boyalık Residences, 5 kat yüzde 99 imar izni olmasına rağmen, doğal yapıyı bozmayan 3 kata yayılan, yüzde 60 imar ile 'nefes alan, hayat veren bir proje' olarak planlanan mimarisinin yanı sıra sahiplerine sunduğu olanaklarla da göz dolduruyor.

Mi'Costa'da doğanın enerjisini açığa çıkarmak için tüm alanlarda beyaz renk kullanılmış. Tasarımda hem bir yelkenli güvertesinden, hem de bir martı kanadının gökyüzüne doğru açılışından yola çıkılmış. Her rezidans dairesinin önüne geniş teraslar konumlandırılmış; her villanın önünde yemyeşil bahçeler yaratılmış. Yola çıkarken ana fikir, oturduğunuz her noktadan; dairenizin yatak odasından, salonundan ya da terasından; uçsuz bucaksız Boyalık kumsalını görebilmek. Mi'Costa'da deniz ile bütünleşmeyen tek bir nokta yok.

Mi'Costa Boyalık Residences, sakinlerine doğanın içinde, onunla barışık ama aynı zamanda estetiğin ve lüksün sonuna kadar hissedildiği bir yaşam şekli vaat ediyor. İnce taneli altın kumsalın, koyun derinliğinde uzanan tik iskelenin, termal suyla dolu jakuzinin keyfini sürmek Mi'Costa sakinlerinin rutinleri arasında olacağa benziyor. Tefrişatlı olarak satışa sunulacak rezidans daireleri ve villalarından oluşan Mi'Costa Boyalık, sadece kendi sakinlerine ve onların misafirlerine hizmet sunacak SPA merkezi, açık- kapalı yüzme havuzları, termal jakuzi, spor salonu; restoran ve bar alternatifleri, osmos teknolojisi ile su arıtımı, bir otel konforunu sunan resepsiyon hizmetleri ve kapalı otoparkı ile de sakinlerine sadece valizlerini hazırlayıp gelip yerleşecekleri, cennet koyuna konumlandırılmış bir yuva sunuyor.

Mi'Costa Boyalık Residences sakinlerinin evlerini seçtikten sonra yapacağı tek şey güneşin, denizin, eşsiz konforun ve tatilin tadını çıkarmak. Projenin tasarımı, teknik donanımı, fiziksel ve sosyal olanaklarına; satış ve ödeme planına ilişkin detaylı bilgi almak için www.micostacesme.com adresini ziyaret edebilir ya da 0232 446 0 406' yi arayabilirsiniz.
Forbes


Geri Dön