01 / 05 / 2024

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...



Microsoft, Barclays iş birliğiyle yeni bir Xbox temalı kredi kartını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Yıllık ücreti olmayan bu Xbox Mastercard, kullanıcılarına benzersiz avantajlar ve özel promosyonlar sunacak.

Xbox Mastercard özellikleri 

Xbox Mastercard, yıllık ücreti olmaması ve çeşitli avantajlar sunmasıyla dikkat çekiyor. İlk kez sahip olduğunuzda Game Pass üyeliği de elde edebilirsiniz. Microsoft Store'dan yapacağınız alışverişlerde 5 kat, Netflix ve Disney+ aboneliklerinde ise 3 kat puan kazanabilirsiniz. Ayrıca, Grubhub ve DoorDash ile yemek siparişi verirken 3 kat, diğer tüm harcamalarda ise puan elde etme fırsatı 1x sunuyor.

Xbox ve Microsoft:: Microsoft Store'da seçili ürün alımlarında 5 kat puan kazanma fırsatı

Yayın hizmetleri: Netflix, Disney+ gibi belirli streaming servislerinde 3 kat puan avantajı

Yemek hizmetleri: Grubhub ve DoorDash gibi katılımcı yemek dağıtım hizmetlerinde üç katına kadar puan elde etme fırsatı

Günlük harcamalar: Diğer tüm alışverişlerlerde 1x puan kazanma

Kart sahipleri ilk alışverişlerini yaptıktan sonra 5.000 puan kazanacak. Bu da yaklaşık 50 dolar değerindedir. Ayrıca, ilk alışveriş sonrası üç aylık Game Pass Ultimate üyeliği de verilecek. Eğer zaten bir Game Pass üyeliğiniz varsa, bu yeni üyeliği bir başkasına hediye edebilirsiniz. Xbox Mastercard, beş farklı görsel tasarımla sunuluyor ve kullanıcılar bir oyuncu etiketi ekleyerek kartlarını kişiselleştirebiliyorlar. Microsoft, kişiselleştirme için ek bir ücretin olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Xbox Mastercard ne zaman kullanıma açılacak?

21 Eylül tarihinden itibaren ABD'de bulunan Xbox Insider üyeleri için Xbox Mastercard aktifleşecek. Microsoft'un açıklamasına göre, 2024 yılında ABD'deki tüm Xbox kullanıcıları bu hizmete başvuru yapabilecekler. Ancak Microsoft, Xbox Mastercard'ın Türkiye veya diğer ülkelerde ne zaman açılacağına dair herhangi bir detay vermedi.

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass'te 916 TL değerindeki oyunlar bedava!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön