27 / 04 / 2024

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Tek bir üyelik ücretiyle yüzlerce oyuna ulaşma fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme meydana geldi. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zam uygulanabilir. İşte ayrıntılar.



Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için tasarladığı Xbox Game Pass, Türkiye basta olmak üzere birçok ülkede hizmet veriyor. Öyle ki her geçen gün büyüyen oyun kütüphanesi ile yüzlerce oyuna tek bir üyelik ücreti ile erişebiliyorsunuz. Fakat bugün, oyuncuların beğenisini elde eden hizmet için üzücü bir hadise meydan geldi. Xbox Game Pass'in Türkiye fiyatına çok yakında zam gelebilir.

Mevcut fiyatlar için son tarih paylaşıldı

Bildiğiniz üzere ülkemizde Game Pass sistemine konsol ve bilgisayar için aylık 29,99 TL‘ye üye olabilirsiniz. Servisin bir üst katmanı “Ultimate” paketi ise aylık 44,99 TL‘ye elde edilebiliyor. Fakat dolar kurunda meydana gelen yükselişe oranla, fiyatların uzun mandır sabit kaldığını görüyoruz. Dolayısıyla bir zamandır fiyatların yükseleceğine yönelik söylentiler meydana gelmeye başladı. 

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Bugünse, bu iddiaları doğrular nitelikte bir hadise meydana geldi. Yukarıda da görülebildiği gibi Game Pass’in üyelik sayfasına bir “Teklifin zamanı xx gün içinde dolacak” ibaresi ilave edilmiş durumda. Güncel olarak ikaza baktığımızda ise, tarihin 19 gün sonra yani 3 Temmuz'a işaret ettiğini görüyoruz.

Bu gelişmenin henüz kesin olarak doğrulanmadını belirtelim. Fakat doğrulandığı takdirde şaşırtıcı olmayacağını söyleyebiliriz. Niketim 16 Haziran'dan itibaren dolar kuru 23,68 oranlarına erişti. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz!

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir


Geri Dön