10 / 05 / 2024

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Tek bir üyelik ücretiyle yüzlerce oyuna ulaşma fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme meydana geldi. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zam uygulanabilir. İşte ayrıntılar.



Xbox Game Pass, Microsoft tarafından Xbox konsolları ve Windows PC'leri için sağlanan abonelik tabanlı bir oyun hizmetidir. Abonelerin aktif abonelikleri olduğu sürece indirebilecekleri ve oynayabilecekleri geniş bir oyun kütüphanesi sunar. Xbox Game Pass ile ilgili bazı önemli noktalar şunlardır:

Oyun Kitaplığı: Xbox Game Pass, hem Microsoft Studios tarafından geliştirilen birinci taraf oyunları hem de çeşitli yayıncıların üçüncü taraf oyunları dahil olmak üzere çok çeşitli oyunlara erişim sağlar. Kitaplık, önceki konsol nesillerinden popüler AAA oyunları, bağımsız oyunlar ve klasik oyunların bir karışımını içerir.

Yeni Çıkanlar: Xbox Game Pass'in en büyük avantajlarından biri, abonelere yeni oyunlara çıktıkları gün erişim imkanı sunmasıdır. Bu, merakla beklenen oyunları, herhangi bir ek satın alma olmadan, çıktıkları anda oynayabileceğiniz anlamına gelir.

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Oyun Kullanılabilirliği: Xbox Game Pass, hem Xbox konsollarında (Xbox Series X|S ve Xbox One) hem de Windows 10 PC'lerde mevcuttur. Bazı oyunlar her iki platformda da mevcutken, diğerleri konsola veya PC'ye özeldir.

Game Pass Ultimate: Xbox Game Pass Ultimate, konsol için Xbox Game Pass, PC için Xbox Game Pass ve (çevrimiçi çok oyunculu işlevsellik sağlayan) Xbox Live Gold'u tek bir pakette birleştiren premium bir abonelik katmanıdır. Game Pass Ultimate aboneleri ayrıca EA Play üyeliği ve bulut oyunları (eski adıyla xCloud) gibi ek avantajlara erişim kazanır.

Avantajlar ve İndirimler: Xbox Game Pass aboneleri, Xbox Store'dan oyun ve oyun içi içerik satın alırken indirimler gibi çeşitli avantajlar elde eder. Ek olarak, belirli oyunlar ve DLC'ler, Game Pass aboneleri için indirimli bir fiyata alınabilir.

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor

Bim'de Kağıt Havlu 56,75 TL, 5 Kg Un 44,50 TL, Yemeli Peynir Çeşitleri 37,50 TL'ye geriledi 

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak


Geri Dön