13 / 05 / 2024

Midyat'a 1 milyon TL'lik 4 yeni park!

Midyat'a 1 milyon TL'lik 4 yeni park!

Midyat Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar konusunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri modern oyun gruplarıyla donatılmış yeni parklar oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.



 

Midyat Belediyesi, Cumhuriyet, Söğütlü, Sarıköy ve Yayvantepe mahallerine 1 milyon TL değerinde 4 tane yeni aile ve çocuk oyun parkı inşa edecek


Midyat Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar konusunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, ailelerin dinlenebilecekleri sosyal alanlar, çocuklar içinde güvenle oyun oynayabilecekleri modern oyun gruplarıyla donatılmış yeni parklar oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.


  Sadece yeni park yapmakla yetinmediklerini, mevcut parkları elden geçirerek revize ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Nasıroğlu, Cumhuriyet Mahallesi Adnan Aslan Caddesi 10 Nolu Sağlık Ocağı yanında hizmete açtıkları parkın çocuk oyun aletleri, fitness aletleri, dinlenme ve yürüyüş alanlarıyla geniş bir kitleye hitap ettiğini kaydetti.  


   Nasıroğlu, ayrıca, Söğütlü, Sarıköy ve Yayvantepe Mahalleleri’nde yapımına yeni başlanan parkların da aynı standartlarda olacağını ve tamamlandığında mahallelere farklı bir renk katacağını, çocukların rahatça koşup oynayabileceği, ailelerin dinlenebileceği bir alan olarak halkın ihtiyacına cevap vereceğini ifade etti.


  Şehirde yaşayanlara göre köyde yaşayan çocukların dezavantajlı olduğunu ifade eden Nasıroğlu, “Bu durumu nispeten ortadan kaldırmak için içerisinde modern oyun gruplarının bulunduğu, çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabileceği, ailelerin yeşil alanı ve oturma gurupları ile nezih ve ferah bir ortamda dinlenebilecekleri park ile gençlerin boş zamanlarını spor yaparak istifade edeceği parklar kuracağız. Bu tür oyun alanları çocukların eğitiminde, sosyal ve fiziksel gelişiminde son derece önemlidir. Şehirdeki çocuk ile köydeki çocuk bizim için aynıdır ve aynı imkânlardan faydalanması için köylere yatırımlarımızı durmadan devam ettireceğiz. Belediye olarak vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri götürmek için elimizden ne gelirse yapacağız.



Midyat Belediyesi




Geri Dön