04 / 07 / 2024

Miele yeni T 8007 Supertronic kurutma makinesini tanıttı!

Miele yeni T 8007 Supertronic kurutma makinesini tanıttı!

Miele, kurutma makineleri ile sağlıklı çamaşırlar kullanmanızı destekliyor. Miele yeni A sınıfı enerji tüketimi sağlayan T 8007 Supertronic WP – Isı pompalı kurutma makinesini piyasaya sürdü...




Miele'in piyasaya yeni sürdüğü T 8007 Supertronic WP – Isı pompalı kurutma makinesi A sınıfı enerji tüketimi sağlıyor. Enerji tasarruflu hassas kurutma sistemi, akıllı kazan hareketi ve koku fonksiyonu ile konfor sağlayan Miele Kurutma Makinesi 1-8 kg kapasiteye sahip.


Miele T 8007 Supertronic WP – Isı pompalı kurutma makinesi, tam elektronik ısı pompalı kondanse kurutucu, sadece elektrik bağlantılı çalışma ve entegre su toplama kabıyla kullanımda rahatlık sağlıyor.


24 saate kadar önceden programlanabilme, kalan süre göstergesi, saat, kazan, aydınlatması, hafıza fonksiyonu, dil seçimi, özel programların hafızaya alınabilmesi gibi kolaylıklar sağlıyor. 


Kurutma makinesinin hav filtresinde bulunan parfüm kapsülü sayesinde çamaşırlarınız kururken hoş kokuya da sahip oluyor. 3 adet koku seçeneği ve koku yoğunluğu belirleme fonksiyonu; çamaşırlarınızda istediğiniz kokunun, arzu ettiğiniz miktarda bulunmasını sağlıyor. Çamaşırlarınız 4 haftaya kadar hoş kokusunu kaybetmiyor. Her bir kapsül 50 kurutma içeriyor.






Geri Dön