20 / 05 / 2024

Migros'dan müşterilerine nostaljik alışveriş fırsatı!

Migros'dan müşterilerine nostaljik alışveriş fırsatı!

Migros, Türkiye'de kuruluşunun 57. yılı dolayısıyla ülkenin köklü birçok markasını 50 yıl önceki tasarım ve fiyatlarıyla yeniden tüketicilerle buluşturacak



Şirket tarafından yapılan açıklamada, 'Nostalji' akımının gıda perakendesindeki ilk uygulaması olan proje ile geçmişin özel ambalajlı ürünlerini bugünün çağdaş perakende mağazacılık uygulamalarıyla tekrar tüketicinin karşısına çıkaracak Migros Grubu'nun, seçilmiş Migros mağazalarına konumlandıracağı Migros Satış Kamyonları ile yarından itibaren müşterilerine nostaljik bir alışveriş deneyimi yaşatacağı belirtildi. Migros Grubu, çoğu marka ve ürünleri, o günkü fiyat ve ambalajla müşterisine sunacak.

KOSKA, KOMİLİ RAFTA

Yarından itibaren 15 gün boyunca 50 yıl önceki fiyatlarıyla satışa sunulacak ürünler arasında, Coca- Cola'nın yıllar önceki tasarımlı nostaljik şişesi, Ülker'in teneke kutu bisküvisi, Damak çikolatanın karton ambalajı, şirin şapkalı klasik aşçı figürüyle Nuh'un  Ankara  Makarnası, Koska Helva, Sana, Komili Yağ, Arko ürünleri ile çevirmeli telefon ve pikapların bulunacağı belirtildi.
Sabah


Geri Dön