23 / 07 / 2024

Migros'la evler yaza hazırlanıyor!

Migros'la evler yaza hazırlanıyor!

Bu yıl yaz sezonu yepyeni nevresim takımları, rengarenk havlular, cıvıl cıvıl masa örtüleri ile karşılanıyor. Evinizi yaza hazırlamak ve kış havasını üzerinizden atmak istiyorsanız doğru adres Migros




Ev tekstil ürünlerinde birbirinden şık alternatifler sunan Migros mağazaları, bu yaz sezonunda da evler için aranılan her şeyi uygun fiyatla müşterilerine sunuyor.

Rengarenk havlular, şık nevresim takımları, yastık ye pikeler ile evinizi yaza hazırlayın. Yumuşacık rengarenk havlular 2.99 TL'den başlayıp, 24.99 TL'ye çıkarken, farklı desen ve renklerdeki pikelerin fiyatları ise 9.99 TL ile 24.99 TL arasında değişiyor. Nevresim takımları ise 27.99 TL ile 54.99 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Yazın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan plaj havluları da 11.99 TL ile 34.99 TL fiyat seçenekleri ile cıvıl cıvıl bir deniz keyfine davet ediyor.

Kıştan yaza girerken bizler gibi evlerimizin de yenilenmeye ihtiyacı var. Sağlamlaştırılacak birkaç kapı pencere, tamire ihtiyaç duyan sehpalar... Eşya bakımlarınızı ve tamiratlarınızı kolaylıkla kendinizin yapabileceği ürünler de Migros mağazalarında da yerini aldı.

Özellikle tamirat işlerinden keyif alan beylerin tercih ettiği 'kendin yap' ürünlerindeki çeşitlilik ve uygun fiyat özelliği ile Migros, yaz başında evini yenilemek ve tadilattan geçirmek isteyenler için doğru adres. Tamirat yaparken kullanacağınız basit ama çok fonksiyonlu, hayat kurtarıcı matkap, şarjlı tornavida, şarjlı matkap gibi en önemli ve ihtiyaç duyulan temel ürünler Migros mağazalarında. Tüm bu ürünler özellikle yaz günlerinde ihtiyaç duyulan sinek perdelerini de kolayca monte etmenize yardımcı olacak.
Hürriyet


Geri Dön