01 / 05 / 2024

Migros'ta 109 Ekran 4K Uydu Smart Led Tv'de yüzde 12'ye varan indirim fırsatı! İşte 18 ocak 2023 fiyat listesi

Migros'ta 109 Ekran 4K Uydu Smart Led Tv'de yüzde 12'ye varan indirim fırsatı! İşte 18 ocak 2023 fiyat listesi

Migros indirimlerle yüzünüzü güldürmeye devam ediyor.SAMSUNG 43AU7000 43 inç 108 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV' yi yüzde 12'ye varan indirim ile sepetinize ekleyebilirsiniz.İşte kampanyanın detayları...



 Migros ta 109 Ekran 4K Uydu Smart Led Tv de yüzde 12 ye varan indirim fırsatı! İşte 18 ocak 2023 fiyat listesi
Yeni nesil smart TVler; kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanıyor, YouTube ve Netflix gibi uygulamalar sayesinde evde geçirilen vakti çok daha eğlenceli bir hâle getiriyor.Migros bu eğlenceli vakte kavuşmanız  için bir adım attı ve ürün indirimine gitti.


SAMSUNG 43AU7000 43 İNÇ 108 EKRAN UYDU ALICI SMART 4K ULTRA HD LED TV'NİN ÖZELLİKLERİ;

  • Dinamik Kristal Renk olan canlı ayrıntılara sahip milyarlarca çarpıcı renk AirSlim Ultra ince profili ile her odaya uyum sağlar.
  • Kristal İşlemci 4K Güçlü 4K ile renklerin tüm tonlarını hissedin.
  • Smart Hub (Global) Üst düzey kullanım kolaylığı için tüm içerikleriniz.
  • Gelişmiş fosfor teknolojisi ile bambaşka bir UHD seviyesi.
  • İzleme deneyimi içerik türüne ve formata bağlı olarak farklılık gösterebilir.
  • Görüntü Ölçekleme özelliği bilgisayar bağlantılarında ve Oyun Modunda uygulanamayabilir.Sanal üst kanal seslerle bir araya gelen 3 boyutlu çevresel ses imkanı sağlar.
  1. Güneş ve oda ışığı ile şarj olan SolarCell uzaktan kumanda ile tek kullanımlık pillere elveda deyin.  SmartThings evinizdeki işleri sezgisel bir şekilde yönetmek için kesintisiz bir şekilde bağlandığı tüm akıllı cihazlarınızı izler ve kontrol eder.
  • Q-Symphony’nin benzersiz teknolojisi, daha iyi saran ses efekti sağlamak için TV hoparlörlerinin sesini kısmadan TV ve soundbar hoparlörlerinin aynı anda çalışmasını sağlar.
  • Otomatik Düşük Gecikme Modu (ALLM) ekranınızı optimize eder, böylece girdi gecikmelerini hemen hemen hiç fark etmemenizi sağlayarak size daha fazla kontrol imkanı verir.


Peki bu ürünler hangi mağazada ne kadar?İşte merak edilen detaylar.


Geri Dön