02 / 10 / 2024

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...




Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. Zincir market kampanyaya ilişkin açıklama yaptı. 

Farklı ürünlerde farklı sepet limitinin mevcut olduğu belirtilen detaylarda, indirimli fiyatlar ve tüm kampanyalar Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olacağı ifade edildi.

Yeniden satış amaçlı toplu satın alım siparişlerin kampanyaya dahil edilmediği ve toplu alım siparişlerinin iptal edileceği kaydedilen açıklamada, Kampanya dahilindeki ürünler; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlıdır bilgisi verildi.

Migros ta taze kaşar 69 TL ye, salkım domates 19 TL ye, beyaz peynir 64 TL ye düştü!

Kampanya kotası dolduğu taktirde geçerli ürün indiriminin sonlanacağı ve kampanya kapsamında ürün bazında üst alım limiti bulunduğuda aktarıldı.

İndirim kapsamında, taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...


Geri Dön