06 / 07 / 2024

Migros’tan bayram ettirecek çay indirimi! Bu fiyatı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Herkes Migros'a akın ediyor!

Migros’tan bayram ettirecek çay indirimi! Bu fiyatı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Herkes Migros'a akın ediyor!

Migros kampanyalı ürünlerine kaldığı yerden devam ederken bu sefer çay tiryakilerini sevindiren haber geldi. Çayın kilosu ne kadar oldu? İşte detaylar...



MİGROS'TA ÇAYA DEV İNDİRİM

Migros güncel indirimlerine kaldığı yerden devam ederken bu kampanyanın 19 Ocak 2023 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Çaykur Tiryaki çayı bir kilosu 66,90 lira olarak raflarda yerini alırken sosyal medya üzerinden indirim haberi ilan edildi. Yapılan açıklamalara göre, Çaykur Tiryaki çayına yapılan indirimin Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olduğu belirtildi.

Migros’tan bayram ettirecek çay indirimi! Bu fiyatı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Herkes Migros a akın ediyor!

MİGROS'A GİDECEKLERE 500 LİRA HEDİYE ÇEKİ!

Öte yandan, yapılan yeni bir kampanyayla Migros’a gidecek müşterilere 500 lira hediye çeki verileceği duyuruldu. Kampanya kapsamında yapılan yazılı açıklamada ON Bankacılık, müşterisi olan vatandaşların Migros marketlerde geçerli olan hediye çekinden yararlanabileceği belirtildi. Davet kodu ile banka müşterisi olan vatandaşlar kişi başına 100 lira toplamda 500 lira hediye çeki kazanabiliyor. Davet kodu ile banka müşterisi olan kişilere verilecek hediye çekinin sadece Migros marketlerde geçerli olacağı ifade edildi.

Yeni yıla yeni bir başlangıç yapan ON Bankacılık, duyurulan kampanyanın 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. En fazla 5 kişiye referans olunabileceği belirtilirken kampanya kapsamında en fazla 500 lira verilecek.

SANAL ALIŞVERİŞLERDE DE GEÇERLİ OLACAK


Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazaları ile Macrocenter Kiosk, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’de geçerli olacak kampanya çerçevesinde ON Bankacılık müşterisi olan vatandaşlar kampanyadan yararlanabiliyor. Davet kodu ile müşteri olan vatandaşlar hediye çekleri sanal alışveriş için de kullanabilmektedir. Davet kodu ile paylaşım yapılarak banka müşterisi olan vatandaşlar için yapılan açıklama şu şekilde:


“Sana özel davet kodunu; ON Mobil Avantajlar Dünyası menüsünden ON’a Davet kampanya sayfasına girerek alabilirsin. ON Mobil’de ON’a Davet kampanya sayfasında «davet kodunu» oluşturduktan sonra "Davet kodu paylaş" butonuna tıklayarak davet kodunu yakınlarınla SMS, Whatsapp, E-posta ve diğer iletişim yolları ile de paylaşabilirsin.”

Bu haberi okuyan vatandaşlar zil takıp oynadı! Migros ve A101’den sonra o market de fiyat sabitleme kampanyasına katıldı

Çay fiyatlarında sürpriz indirim kararı! 1 kilosu 53 TL’ye gidiyor... Duyan kapış kapış ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön