Teknoloji

Migros'tan Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate inanılmaz indirim! Stoklar tükenmek üzere! 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros'tan Xiaomi'nin en beğenilen akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite inanılmaz bir indirim geldi! Fiyatlarını görünce şok olacaksınız! Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Watch Lite, 1

Türkiye'nin en çok tercih edilen süper marketlerden biri olan Migros, Xiaomi'nin çok satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite'a inanılmaz bir indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı Migros'un resmi internet sitesinden çevrimiçi bir şekilde ya da mağazalardan satın almak.

Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde TFT renkli dokunmatik ekranı ile kullanıcıların beğenisini toplamayı başardı! Xiaomi Mi Watch Lite, 11 farklı egzersiz modunu desteklediği gibi 50 metre derinliğe kadar 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahip.

Xiaomi Mi Watch Lite, PSG sensörüne sahip. PSG sensörü ile 24 saat kullanıcıların nabzını doğru bir şekilde algılar ve nabız normal seviyelerin üzerine çıktığı zaman kullanıcıya haber verebilir. Xiaomi Mi Watch Lite, 2 saat içinde yüzde 100 şarj olur ve tipik kullanımlarda şarjı 9 güne kadar dayanır.

Uyumlu İşletim Sistemi    

Uyumlu İşletim Sistemi Versiyonu    

Ekran Özellikleri    

Suya Dayanıklılık Özellikleri    

Servis ve Uygulamalar    

Sağlık ve Yaşam    

Spor ve Aktivite    

Desteklenen Aktiviteler    

Peki, Migros'da Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

MİGROS XIAOMI MI WATCH LITE AKILLI SAAT 1 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ

  1. Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde bin 49 lira olan akıllı saat Migros'da sadece 799 liraya satılıyor.

Editörün Notu: Bu haber 1 Haziran 2022 tarihinde saat 12.43'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 44 kuruş, Euro 17 lira 64 kuruş, altının gramı ise 975 lira 94 kuruş değerindedir. 

BİM'den Oppo Reno 5 Lite'a 1000 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Decathlon'dan bisikletlere yüzde 20 indirim! Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya 11 bin TL indirim fırsatı! 1 Haziran 2022 fiyat listesi...