29 / 04 / 2024

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 



Tuvalet kağıdı indirimi son zamanlarda en sık araştırılan ürünleri arasında yerini almaktadır. Bu kapsamda da, geçen seneden bu yana en çok zam alan temel ihtiyaç ürünleri arasında olan tuvalet kağıdı için güzel haberi Migros verdi. Tuvalet kağıdında fiyatı 120 Türk Lirasi birden indirim yapıldı.

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında bulunuyor. Son haftalarda da marka tarafından peş peşe yapılan indirimlere şimdi de tuvalet kağıdı eklendi. Özellikle Migros yaptığı indirimlerle beğeni kazanmaya da devam etmektedir.

Farklı markalardaki ürünleri raflara dizen Migros tuvalet kağıtlarında piyasaya kıyasla daha uygun satışlar yaptığını belirtti.

NORMAL FİYATI 319 TL

Aktarılan habere göre normal fiyatının 319,90 Türk Lirası olduğu Selpak Deluxe Bambu tuvalet kağıdının geçici bir süreliğine 119,90 TL’ye düştüğü açıklandı. İndirimler için Migros Sanalmarket üzerinden de sipariş verilebileceği duyuruldu. 120 TL’lik indirimi duyan herkes Migros’a alışveriş için koşuyor.

Buna göre, 32’li tuvalet kağıdında yapılan 120 Türk Lira'lık yapılan indirimden faydalananlar için tuvalet kağıdının adet rakamı da 6,24 Türk Lirası'’na denk geldiği ifade edildi.

Migros tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirime ilişkin yaptığı açıklamasında, “Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi, teslimatı gerçekleştirecek mağazanın stok, fiyat ve kampanya bilgilerine göre belirlenmektedir” ifadesini not düştü.

Tuvalet kağıtlarındaki son dönemlerde yapılan indirimler vatandaşlar tarafından yakın takip ediliyor. Tuvalet kağıdında yapılan bu büyük indirimler vatandaşlar tarafından merak edilirken bu indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise uygulama üzerinden de sipariş verebileceği ifade edildiği de kaydedildi.

İnternetten alınan ürünleri iade etmek isteyenlerin iade ya da değişim bildirimi için fatura ile ürün gönderimini yapması gerektiği ifade edildi.

MİGROS TÜRKİYE'DE İL OLARAK NE ZAMAN KURULMUŞTUR?

Migros Türk T.A.Ş. 1954 yılında İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin girişimleri ile ortak İstanbul'da kurulmuştur.

Migros'tan aralık ayı indirimleri! Migros'ta kırmızı ette yüzde 30’luk indirim kampanyası...

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros'tan 'Cep telefonlarında müthiş kasım fırsatları' kampanyası! 21 adet ürünün fiyatı düştü!

Migros'ta mama sandalyesi 349,90 TL’ye, 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye, oto bakım seti 79,90 TL’ye düştü!

Geri Dön