29 / 04 / 2024

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g



Dünya jet sosyetesinin ve zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasında bulunan Mikonos Adası’nın hemen yanı başında yer alan turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası’nın 50 milyon Euro’ya satışa çıkarıldığı açıklandı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist cennet koylarında ve mağaralarında yüzmeye gidiyor.

İşte turkuaz rengi suları ile ünlü ada ile ilgili detaylar...

Sözcü'den Yaşar Anter imzalı habere göre Yunanistan’da zenginlere yaptığı satışlarla öne çıkan gayrimenkul ve emlak satış acentesi ZL Development Mykonos Golden Luxury tarafından yayımlanan ilana göre, 2 bin 500 dönüm alana sahip Tragonisi (Dragonisi şeklinde de biliniyor) toplam 50 Milyon Euro karşılığında satılığa çıkarıldığı kaydedildi.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro ya satılıyor!

EN BÜYÜK AVANTAJI MİKONOS’UN YANI BAŞINDA OLMASI

Söz konusu ilanda ada yüzeyinin düzgün ve inşa edilebilir olduğu ve en büyük avantajı Yunanistan'ın en pahalı ve en zengin adası Mikonos'un yanı başında olması şeklinde kaydedildi.

TURKUAZ RENGİ SULARI VE MAĞARALARI İLE ÜN SALMIŞ

Yine paylaşılan detaylara göre Mikonos’un birkaç mil doğusunda ve Ege Denizi’nin ortasında yer alan söz konusu turistik adanın turkuvaz renkli suları, mağaraları ve cennet koyları ile ünlü olduğu kaydedildi.

İMAR VE İNŞAAT KRİZİ YAŞANIYORDU


Aktarılan detaylara göre Türk turistler bu aydan itibaren tam 5 Yunan adasını tam bir hafta boyunca vizesiz şekilde ziyaret edebilecek. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen bu vizesiz ziyaret uygulamasında en sevilen adalar arasında yer alan Rodos ve Midilli'nin de aralarında yer aldığı; Türkiye kıyılarına yakın adalarda turizme katkı sağlayacağı belirtilirken, tüm dünyadan turistlerin resmen akın ettiği Yunanistan'a yakın popüler olan adalarda da hem imar hem de inşaat krizi yaşandığı kaydedilmişti.

 

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar evden çıkmak için para istiyorlar!

Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor!


Geri Dön