15 / 05 / 2024

Mila's Daphne Penninsula'da 72 daire İngiliz ve Ruslara pazarlanacak!

Mila's Daphne Penninsula'da 72 daire İngiliz ve Ruslara pazarlanacak!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum'da satın aldıkları 81 dönüm arsada konut ve otel projesini hayata geçireceklerini ve inşa edilecek 72 dairenin İngiltere ve Rusya'da pazarlanacağını açıkladı



MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum'da satın aldıkları 81 dönüm arsada konut ve otel projesini hayata geçireceklerini ve inşa edilecek 72 dairenin İngiltere ve Rusya'da pazarlanacağını açıkladı. Bodrum'da 72 daire ve 122 yataklı otel projesi için toplam 60 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıklayan Akdoğan, Mila's Daphne Penninsula adını verdikleri projelerinde sahil şeridinin 650 metre olduğunu bildirdi. Mayıs 2017'de teslim edilecek konutlarda daire fiyatları, 545 bin dolardan başlıyor. 


İstanbul Ataşehir'de ise iş merkezi ve Kızıltoprak'ta hastane inşaatına devam ettiklerini belirten Akdoğan, Kuveyt'te de bir hastane kurma projelerinin olduğunu bildirdi. Bodrum Kıyıkışlacık bölgesinde ise 65 dönüm arsa satın aldıklarına işaret eden Akdoğan, "Bölgede İrlandalı yatırımcıların arsası var, onları da satın almak istiyoruz. Hedefimiz orada 170-180 dönüm arsaya sahip olmak. Helikopter pist alanı da planlıyoruz" dedi.


Yeni Şafak


Geri Dön