Kent Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS şartsız personel alıyor! Başvuru tarihleri tek tek açıklandı! Aman kaçırmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS şartsız personel alıyor... Başvuru tarihleri tek tek açıklandı... Aman kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yapılacak personel alımında KPSS şartının aranmayacağı ve 18-45 yaş arası adayların başvurabileceği bildirilirken, detaylar da tek tek duyuruldu

Milli Eğitim Bakanlığının merakla beklenen personel alım ilanı yayımlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yapılacak personel alımında KPSS şartının aranmayacağı ve 18-45 yaş arası adayların başvurabileceği bildirilirken, detaylar da tek tek duyuruldu.

Söz konusu işe alımlar ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, en az ilkokul mezunu en fazla ise ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği personel alımında kura çekimi gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS şartsız personel alıyor... Başvuru tarihleri tek tek açıklandı... Aman kaçırmayın...

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS şartsız personel alıyor... Başvuru tarihleri tek tek açıklandı... Aman kaçırmayın...

BAŞVURU ŞARTLARI 2023
-Affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı, değerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak ve cezai soruşturması olmamak,
-Erkek adaylar için askerlik ile bir ilişiği olmamak
-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almamış olmak,
-Kamu haklarından mahrum olmamak,
- T.C vatandaşı olmak,
-Arşiv araştırması olumlu olmak
-Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış ve 45 yaşını doldurmamış olmak,
-İzmir ili, Gaziemir ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak,
-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve sağlığı ile engelinin bulunmaması,
-En az ilköğretim, en fazla Ön Lisans mezunu olmak,
-Adaylar bütün duyuruları ve sonuçları (kura sonuçlarını, mülakat sınavının saatini,  yerini, tarihini ve mülakat sınav sonuçları ile gerekli görülebilecek diğer duyuruları) Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sayfası olan dhgm.meb.gov.tr/dkm adresinden takip edebilecek. Söz konusu bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmayacak.
-Ayrıca 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Sürekli İşçi (Güvenlik) alımı için ilan tarihinden itibaren 9 Şubat 2023 - 13 Şubat 2023 tarihleri arasında Başvuru İçin Gerekli Belgeler bölümünde istenilen belgelerin M.E.B. Devlet Kitapları Döner Sermaye Müdürlüğü İnsan kaynakları birimine (Dokuz Eylül Mah. Sarnıç Yolu No: 7 Gaziemir/İZMİR), elden teslim edilmesi gerekiyor. Talep edilen belgeleri kuruma zamanında teslim eden istekliler arasından kura çekimi yapılacak. Ayrıca bildirilen süre zarfında belgelerini teslim etmeyen veya yapılan inceleme neticesinde ilanda istenilen şartları sağlamayan adaylar kura çekimleri için değerlendirmeye de alınmayacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER 2023

1- Geçerliliği Süren Silahsız Özel Güvenlik Belgesi 
2- Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak herhangi bir bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınan sağlık raporu
3-Nüfus Cüzdanı fotokopisi
4-İkametgah Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir.)
5-Öncelik Durumu Bildirir Belge (öncelik hakkına sahip ise)
6- Geçerliliği Süren Silahsız Özel Güvenlik Kartı
7-En Az İlköğretim Mezuniyet Belgesi (Noter tasdikli sureti ya da e-devlet üzerinden alınabilir.)
8-Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir)
9-İŞKUR'a başvuru yapıldığına dair belge
10- SGK Hizmet Döküm Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir)
11- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet üzerinden alınabilir)
12- Askerlik Durum Belgesi (Noter tasdikli sureti ya da E-devlet üzerinden çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekiyor.)


Verilen bilgilere göre, talep edilen evrakları verilen süre içerisinde (9 Şubat-13 Şubat 2023) teslim etmeyen adaylar kuraya dahil edilmeyecek olup, bu adaylar haklarından feragat etmiş sayılacak, herhangi bir hak talebinde de bulunamayacaklar.

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar barışı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerine ikramiye müjdesi! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler bir yaşına daha girdi

Aile Bakanlığından son dakika Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırıldı! Sakın kaçırmayın