İhale

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan satış ihaleleri arasında Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor

Arsa yatırımcılarının merak ettiği ve araştırdığı son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan satış ihaleleri arasında Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.226 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 44 metrekare şeklinde açıklandığı söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 32 bin Türk Lirası şeklinde açıklanırken, geçici teminat bedeli de 9 bin 600 Türk Lirası şeklinde belirtildi.

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki detaylara göre merakla beklenen satış ihalesi 22 Eylül 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :06120106014
Pafta / Ada / Parsel :/ 155033 / 2
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Konut Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :2.226 metrekare
Hazine Hissesi :44 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :44 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :32 bin TL 
Geçici Teminat Bedeli :9 bin 600 TL 
İhale Tarihi ve Saati :22 Eylül 2022 Saat 10:30

Taşınmaz cinsinin konut alanı imarlı arsa olarak açıklandığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili tüm detaylar için buraya tıklayabilir  https://ankara.csb.gov.tr/ veya (312) 763 42 33 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

 

Maaşlarda son dakika zam depremi! Emeklilerin 2023 zamları tek tek hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen bakın

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!